Fri. Sep 22nd, 2023


Tijdens een interview met ComingSoon voorafgaand aan de release van legio superheldenHarry Shum Jr. sprak over haar iconische rol in Alles overal tegelijk.

In de voor een Oscar genomineerde film is een van de universums die Evelyn van Michelle Yeoh ziet een parodie op de Pixar-film uit 2007. Ratatouille. Daarin speelt een chef-kok gespeeld door Harry Shum Jr. kookt met behulp van een wasbeer die op zijn hoofd zit.

“Het is geweldig. Ik bedoel, de Daniels… ze namen contact met me op over het verhaal – ik bedoel, eerst de rol, en toen deed ik mee”, zei de acteur toen hem werd gevraagd hoe hij de komedie en het hart van de “Raccacoonie” in balans kon brengen. segment van de film… “Toen bleven ze me vertellen over de plot en toen zeiden ze: ‘Het duurt niet lang, maar er is veel om op te kauwen.’ Ik stroopte een beetje mijn mouwen op. In dit universum is hij de hoofdrolspeler van dit universum. En ik denk dat we allemaal hoofdrolspelers zijn in onze eigen verhalen – in ons eigen universum – op veel manieren. Dus ik vind het geweldig dat ze hieruit zijn voortgekomen. belachelijke grap over zoiets oprechts en stuurde hem ook echt zo.

Shum Jr. ging in op het serieus nemen van het segment en het volledig omarmen van het komische concept.

“Dus ik nam het heel serieus”, zei hij. “Ik denk dat alle acteurs in al hun universums dat hebben gedaan, en ik denk dat dat de reden is waarom de film werkt op het niveau dat hij in zoveel delen van de film herkenbaar is. Ik denk dat iedereen dat had. Ik had nooit gedacht dat ik met een wasbeer zou acteren – niet alleen voor me, maar in mijn hoofd en samen met Michelle Yeoh op mijn schouders. Ik geloof absoluut niet eens dat het echt is, maar het is het nog steeds, en ik ben zo blij dat het zo is.”

Alles overal tegelijk is geschreven en geregisseerd door het regieduo van Daniel Kwan en Daniel Scheinert, alias Daniels. Joe en Anthony Russo produceren via hun AGBO-uithangbord, samen met Ley Line Entertainment en Jonathan Wang. Eli Bush en Mike Larocca behoren tot de uitvoerende producenten, samen met Josh Rudnick, Timothy Headington en Theresa Steele Page.

By admin