Mon. Jun 24th, 2024


Onder druk staande Chelsea-manager Graham Potter zegt dat hij “domme” vragen van de media moet respecteren en staat erop dat hij de “volledige steun” van de eigenaren van de club behoudt.

Potter, die in september Brighton verliet om de ontslagen Thomas Tuchel te vervangen, is de afgelopen weken onder de loep genomen nadat hij toezicht hield op slechts één overwinning in acht Premier League-wedstrijden.

Chelsea’s zesde nederlaag van het seizoen tegen Manchester City op donderdagavond – hun vierde nederlaag in zes competitiewedstrijden – liet hen op de 10e plaats achter, maar de 47-jarige had het moeilijk toen hij zich voorbereidde op de Premier League Champions League. zondag opnieuw in de derde ronde van de FA Cup.

“Er zijn momenten waarop je boos en boos wordt. Maar het is mijn verantwoordelijkheid om erover te praten. [to the media] op de meest respectvolle manier mogelijk, ook al zijn sommige van uw vragen stom”, zei Potter.

“Ik moet ze zo goed mogelijk en met zoveel mogelijk respect beantwoorden, want ik vertegenwoordig een fantastische voetbalclub en ik heb dit werk te doen.”

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

GRATIS TE BEKIJKEN: Hoogtepunten van de overwinning van Manchester City op Chelsea in de Premier League

Gevraagd of er de afgelopen weken veel negativiteit was rond Chelsea, antwoordde Potter: “Ik weet het niet. Ik lees de kranten niet. Ik blijf weg van sociale media.

“Ik ben niet naïef om te weten dat wanneer je de resultaten hebt die we hebben, er geen kritiek en negativiteit zal zijn – het zou raar voor me zijn om dat te denken. En nogmaals, ik zit hier niet als een egoïst die alle antwoorden heeft en alles goed doet – natuurlijk niet het geval.

“Maar tegelijkertijd zijn er enkele uitdagingen waar we voor staan. Er zijn enkele marges in de Premier League die moeilijk zijn. We hebben een enorme overgang gehad (met nieuwe eigenaren bij Chelsea), problemen op het gebied van blessures redden het niet.” gemakkelijk stabiel te zijn.

“Maar het is een beetje bla, bla, bla, nietwaar? Mensen willen de resultaten zien en zeggen: ‘Zwijg, Graham, waar heb je het over? We moeten winnen.’

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Soccer Saturday-panel bespreekt of Chelsea’s rekrutering de schuld is van hun recente slechte vorm

Chelsea’s vooruitzichten om dit seizoen titels te winnen werden aangetast toen ze in november door City werden uitgeschakeld in de Carabao Cup, hoewel ze in de Champions League blijven en het in de achtste finales tegen Borussia Dortmund zullen opnemen.

Potter benadrukte de start van Pep Guardiola, Jurgen Klopp en Mikel Arteta’s bestuurlijke heerschappij bij hun respectievelijke clubs voordat hij erop aandrong dat het bestuur van Chelsea het werk dat hij doet op Stamford Bridge blijft steunen.

“Ik denk dat Pep er een jaar was voordat ze iets wonnen en natuurlijk namen Mikel en Jurgen de tijd”, zei Potter. “Natuurlijk, misschien is het om de een of andere reden anders voor mij, maar ik plak er geen tijdschema op.

“Ik ken de verantwoordelijkheid die we hier hebben, maar ik weet ook dat ik capabel ben en ik ken de kwaliteit die ik heb. Ik heb zeker de volledige steun van de eigenaren, spelers en staf hier.”

Wanneer is de loting van de vierde ronde van de FA Cup?

Het zal zondag vanaf 16.05 uur zijn, voor Chelsea’s wedstrijd in de derde ronde tegen Manchester City.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover