Sat. Mar 2nd, 2024


Graham Potter heeft onthuld dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen, maar de Chelsea-manager houdt vol dat het hem niet heeft geschokt omdat hij de resultaten van de club wil veranderen.

Potter staat steeds meer onder druk op Stamford Bridge na de 1-0 thuisnederlaag van afgelopen zaterdag tegen de onderste Premier League-ploeg Southampton.

Zijn ploeg, die 10e staat in de competitie, heeft slechts twee keer gewonnen in hun laatste 14 wedstrijden en scoorde één thuisdoelpunt in 2023.

De 47-jarige onthulde vrijdag op zijn persconferentie dat hij het doelwit was van e-mailaanvallen en zei: “Hoeveel ik ook steun heb, ik heb een aantal niet erg aardige e-mails ontvangen die binnengekomen zijn en willen dat ik sterven en willen dat mijn kinderen sterven, dus het is natuurlijk niet leuk om dat te ontvangen.

“De uitdaging voor mij is: ‘OK, hoe moet ik me gedragen?’ Daar wend ik me altijd tot. Hoe hoger je komt, hoe meer druk je hebt op hoe je bent als persoon. Ik wil hier slagen. Er is die onzin dat het me niet kan schelen. Waar komt het vandaan? Waar is uw bewijs hierover?

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Sportzender Shebahn Aherne en Daily Mail Northern-correspondent Craig Hope bespreken Chelsea-manager Graham Potter en onthullen dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen.

“Als je naar je werk gaat en iemand je uitscheldt, zal het niet prettig zijn. Je kunt op twee manieren reageren. Ik zou kunnen zeggen dat het me niet kan schelen, maar je weet dat ik lieg. Iedereen geeft om wat mensen denken, omdat we zijn geprogrammeerd om sociaal verbonden te zijn.

“Vraag mijn familie hoe het leven voor mij en hen is geweest. Het was helemaal niet prettig. Ik weet dat de fans naar huis gaan en boos zijn omdat het team niet wint, maar ik verzeker je, mijn leven voor de laatste drie, vier maanden waren redelijk gemiddeld, plus het feit dat ik erg dankbaar ben voor deze ervaring.”

Chelsea-manager Graham Potter aan de zijlijn tijdens de derde ronde van de Emirates FA Cup in het Etihad Stadium in Manchester.  Fotodatum: zondag 8 januari 2023.
Afbeelding:
Chelsea staat 10e voor op bezoek bij Tottenham

Live over de doodsbedreigingen voorafgaand aan de wedstrijd van zondag tegen Tottenham lucht sportenhij zei Sky Sports’ Geoff Shreeves: “Je moet het gewoon loslaten en gelukkig is het een geïsoleerd incident en kan het overal vandaan komen. Het is gewoon een van die dingen.

Gevraagd of het hem van streek maakte, antwoordde hij: “Niet echt. Het is gewoon een wegwerplijn denk ik. Ik hecht er niet meer waarde aan.

“Het is niet leuk en het is niet leuk voor de familie. Je accepteert de kritiek, je accepteert uitgejouwd te worden als je een wedstrijd verliest, je accepteert absoluut wat er op je pad komt.

“Natuurlijk is er een grens, maar ik zou niet de eerste persoon in het leven zijn waar de grens is overschreden en misschien is die in dit geval overschreden.”

In de vijf maanden dat hij de leiding had over Chelsea, kreeg Potter kritiek vanwege zijn relaxte imago en vermeende gebrek aan passie achter de schermen.

Gevraagd of hij niet tevreden is met de veronderstelling dat het hem niets kan schelen en geen woede heeft, zei hij Hemelsporten: “Ja, dat ben ik, maar tegelijkertijd weet ik ook dat mensen een mening hebben op basis van wat ze zien, en wat ze zien is een heel klein deel van mij, mijn persoonlijkheid, hoe ik handel en hoe ik het op dit moment heb. . .

“Als mensen denken dat je gewoon van het negende niveau van het Engelse voetbal naar het vierde niveau van het Zweedse voetbal kunt gaan, de piramide opklimt en hier eindigt met een afstandelijke, nuchtere en emotieloze persoonlijkheid, dan moeten ze het misschien eens proberen.” probeer het zelf en kijk hoe ze met elkaar overweg kunnen.’

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

GRATIS TE BEKIJKEN: Hoogtepunten van de overwinning van Southampton in de Premier League op Chelsea.

Op de vraag of hij ooit zijn geduld verliest en indien nodig bij spelers blijft, antwoordde hij: “Ja, maar ik doe het op een manier waarvan ik denk dat het respectvol voor ze is en op het juiste moment.

“Iedereen kan boos zijn, maar het gaat erom dat je boos bent op het juiste moment, op de juiste plaats, op de juiste persoon. Ik denk dat je moet doen wat goed is voor het team en de club.”

“De woede is er. Het gevoel is er. Als ik een beetje egoïstisch en een beetje egoïstisch was, zou ik er misschien wat meer uitkomen. Maar ik denk echt dat een deel van het werk is om jezelf op de tweede plaats te zetten en na te denken over de team en de club, en dat is wat ik in al mijn banen heb gedaan en het heeft me goed gediend.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Paul Merson zegt dat Chelsea een team van individuen is en dat ze hun slechte vorm niet snel zien stoppen na hun thuisnederlaag tegen Southampton.

“Je kunt het bekritiseren, maar ik kom van een plek waar ik weet waar ik begon, ik weet waar ik nu sta, ik ken de teams en mensen waarmee ik heb gewerkt.

“We zouden een kleine montage kunnen maken van mensen die me waarschijnlijk een goede referentie zouden geven van mijn werk dat ik heb gedaan en die ook zouden zeggen dat ik niet ben zoals ze me zien.

“Mensen worden op een bepaalde manier waargenomen en dat is prima, geen probleem.”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover