Mon. Dec 4th, 2023


glasmaker aangekondigd Kernpunt, hun eerste nieuwe album in 10 jaar. Het wordt op 6 oktober uitgebracht via One Little Independent. Het nieuwe album volgt dat van 2013 interieurs en de mix van 2018 sekstape. “Ik wilde iets maken waarbij alle onderdelen klinken alsof ze heel apart zijn”, zei Cameron Mesirow van Glasser in een verklaring. “Ik dacht eigenlijk als jazz. Het ging erom dat we weer muziek gingen schrijven nadat we ons een beetje losgekoppeld hadden gevoeld van de machines die nodig zijn om van muziek je beroep te maken. Bekijk hieronder de eerste single van het nieuwe album, “Vine”.

In een persbericht legde Mesirow de onderbreking verder uit:

Terugkeren naar het maken van muziek was moeilijk voor mij na het laatste album. Toen ik mijn eerste album maakte, had ik geen vaste routine van proberen en falen, het was heel direct. De tweede plaat is gemaakt na een paar jaar toeren, wat een erg hobbelig leven is, en ik heb nog steeds geen relatie opgebouwd met het regelmatig creëren van dingen. Na de lancering had ik geen centrum om mezelf bij elkaar te rapen. Wat me uiteindelijk als positieve ervaring weer bij de muziek bracht, was dat ik balkanzanglessen ging volgen. Ik wilde proberen al dat vocale gymnastiekgedoe te leren dat ik hoorde op de platen van het Bulgaarse staatstelevisiekoor. Ik begon liedjes te schrijven en aan een album te werken.

Alle producten op Pitchfork zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie ontvangen.

Cupbearer: Crux

Kernpunt:

01 Een gids
02 wijnstok
03 gemakkelijk
04 Jack
05 massale liefde
06 Bruto Wals
07 Alle geliefden
08 clip
09 dronken
10 afdrijven
11 Ofrys
12 koorgebed

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover