Sat. Apr 27th, 2024

Transferdoelwit João Palhinha liep een schouderblessure op bij de vermakelijke 3-2 overwinning van Fulham op Brentford in de Premier League Summer Series.

West Ham had deze zomer een bod van maximaal £ 45 miljoen op Palhinha afgewezen, waarbij Fulham de middenvelder op £ 80 miljoen waardeerde.

De veelgevraagde international van Portugal, die als centrale verdediger speelt, werd uitgeschakeld nadat hij tijdens de eerste helft geblesseerd raakte aan zijn schouder bij een onschuldige tackle met Yoane Wissa.

Fulham-manager Marco Silva gaf toe dat de blessure “er niet al te best uitziet”, hoewel hij zei dat verdere beoordeling nodig was. Palhinha werd later gezien met zijn arm in een mitella.

Silva zat ook zonder spits Aleksandar Mitrovic toen de spits vanaf de zijlijn toekeek te midden van een patstelling over een mogelijke verhuizing naar Al Hilal.

Bobby Decordova-Reid (midden) viert feest na zijn doelpunt voor Fulham met Harrison Reed (rechts) en Sasa Lukic (links)
Fotograaf:
Bobby De Cordova-Reid (midden) viert feest na zijn doelpunt voor Fulham met Harrison Reed (rechts) en Sasa Lukic (links)

Harry Wilson opende in de derde minuut de score met een uitstekend schot van buiten het strafschopgebied, voordat Wissa uit een corner gelijk maakte.

Bobby De Cordova-Reid vond echter voor rust de benedenhoek en Carlos Vinicius verdubbelde de voorsprong van Fulham met een nauwkeurige finish twee minuten in de tweede helft.

Carlos Vinicius viert zijn winnende doelpunt voor Fulham tegen Brentford in de Premier League Summer Series
Fotograaf:

Kristoffer Ajer scoorde slechts twee minuten later om de achterstand te verkleinen, maar Brentford slaagde er niet in een nieuwe gelijkmaker af te dwingen.

Nog te spelen Premier League Summer Series-wedstrijden

Woensdag 26 juli

Brentford v Brighton, aftrap om 22.30 uur BST (Mercedes-Benz Stadium; Atlanta, GA)

Donderdag 27 juli

Fulham v Aston Villa, aftrap om 12.00 uur BST (Exploria Stadium; Orlando, FL)

Newcastle United v Chelsea, aftrap om 01:15 uur BST (Mercedes-Benz Stadium; Atlanta, GA)

Zaterdag 29 juli

Brighton v Newcastle United, aftrap om 12.30 uur BST (Red Bull Arena; Harrison, New Jersey)

zondag 30 juli

Aston Villa v Brentford, aftrap om 17.00 uur BST (FedExField; Landover, Md)

Chelsea v Fulham begint om 19.45 uur BST (FedExField; Landover, Maryland)

Hoe gratis Premier League-hoogtepunten te bekijken

Gedurende het hele seizoen 2023/24 kun je gratis de hoogtepunten van Premier League-wedstrijden bekijken – zonder een lucht sporten abonnee.

Je vindt er hoogtepunten van alle Eredivisie-wedstrijden zowel in het Score Center als in het Sky Sports-website Het is Sky Sports-app kort na fulltime, of van 17.15 uur tot zaterdagmiddag aanvang. Je kunt ze ook bekijken Sky Sports Voetbal YouTube kanaal.

Meld je aan voor Premier League-doelwaarschuwingen

Het Premier League-drama blijft maar komen – zorg ervoor dat je niets mist door je aan te melden voor doelpuntwaarschuwingen met de Sky Sports Score Center-app.

Wil je nieuws over doelpunten wanneer ze de achterkant van het net raken? Wil je weten wanneer de gratis game-hoogtepunten van je team beschikbaar zijn? In een game, maar wil je alle grote incidenten elders inhalen?

Het is eenvoudig: stel gewoon doelwaarschuwingen en andere meldingen in Sky Sports Football Score Centrum sollicitatie.

Heb je de Score Center-app nog niet toegevoegd? Downloaden voor iOS-apparaten goud Android.