Tue. May 21st, 2024


Nu, meer dan ooit, is touren ingewikkeld. Het is moeilijk om een ​​team samen te stellen, de gasprijzen zijn torenhoog en hotelkamers zitten onder het bloed. Wacht wat?

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Oké, nu ik het onder je aandacht heb gebracht, nee – niet elke hotelkamer is doordrenkt met mysterieus bloed. Maar als een band jong is en niet veel geld heeft, kan het een uitdaging zijn om een ​​fatsoenlijke verblijfplaats te vinden. Miltvuur Bas speler Frank Bello deelde onlangs zijn ervaring met een verblijf in een bescheiden hotel tijdens de slechte, magere jaren van de band terwijl hij op de Side Jams-podcast was Bryan Reesman.

Gevraagd of er bizarre motelverhalen waren die hij graag zou vergeten, bel had schokkend een situatie met een paardenhoofd in bed à la De peetvader een nacht op tournee – minus het hoofd van het paard, godzijdank.

“Dit is gebeurd, eerlijke waarheid voor God. Ik doe dit al 40 jaar… dus [on tour] je wordt walgelijk [hotel] kamers, zoals de goedkope, goedkope, voor de meest geavanceerde”, bel het is gestart. ‘Dus de eerste paar dagen mag je blij zijn dat je een bed krijgt, toch? Geen geld, al die dingen. Er zijn momenten in dit leven dat je zo uitgeput bent dat je gewoon meteen naar bed gaat.

bel zei verder: “Daar [was] geen paard, maar er was bloed. En het was eronder, dus als ik gewoon de lakens terugtrok en naar beneden ging als ik moe was, zou ik niets zien. Maar het schrok me de stuipen op het lijf, want — en ik zal eerlijk tegen je zijn, man — het was niet oud. Iemand moet het gecontroleerd hebben, wat ze ook deden, ze deden het. Misschien hebben ze het bed opgemaakt zodat de meid denkt: ‘Ik hoef het vandaag niet te verschonen, het bed is niet verplaatst.’ Maar laat me je vertellen, dat bed was niet opgemaakt.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

bel blijkbaar werd het wakker “schreeuwend naar de top van zijn longen. ‘What the fuck!'”

“Het bloed maakte me bang omdat het op mijn been zat”, vervolgde hij. ‘Wie is het? Ben ik nu ziek? Dit gaat allemaal door je hoofd. ‘Oh mijn god, krijg ik een of andere ziekte van dit bloed?’ Wie heeft het nodig?”

Absoluut niemand, openhartig.

Later, toen Bello probeerde de aandacht van het hotelpersoneel te trekken en vermoedelijk met iemand bij de receptie te praten, besefte Bello dat dergelijke dingen bijna niet beschikbaar waren.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Er was een scheidingswand met een persoon achter het bureau die door niemand gestoord wilde worden. Dus ik zei: ‘Kijk, er ligt bloed op mijn bed! Ik waarschuw je, we betalen niet voor deze kamer. Ik heb vannacht met bloed geslapen!”

Je kunt het volledige interview bekijken met Frank Bello Het is Bryan Reesman onderstaand.

Wauw, wat een nachtmerrie. En ik vraag me af in welke staat de kamers van de andere leden van de Miltvuur verbleven waren als. Natuurlijk, een professional wil bel, die al zo lang op de weg schommelt, is moeilijk te struikelen, omdat ze waarschijnlijk alles al hebben gezien. Gewoon vragen openhartig over zijn vliegtuig dat vorige maand slipte op de weg.

belDe vlucht van Texas naar Idaho raakte bij aankomst van de landingsbaan en belandde in een greppel.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb ooit een van die vluchten gehad om een ​​tour te starten waarbij je, als je landt, een ‘dreun’ voelt, dan hoor je de remmen een beetje piepen en als het uiteindelijk stopt met bewegen, helt het vliegtuig een beetje naar de rechterkant vooraan?” hij zei bel in een Instagram-bericht. “Nou, na 3 uur in het vliegtuig te hebben gezeten na de landing – we ontdekten dat we in een greppel zaten… hoe dan ook – niet de beste manier om een ​​tour te beginnen, maar ik kijk er echt naar uit om vanavond de eerste show in Idaho te doen!! Goede tijden voor de boeg!!”

Blijf veilig daar allemaal!

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover