Sat. May 18th, 2024


Toen ik me rond 2010 in dubstep begon te verdiepen, was een van de eerste nummers die ik tegenkwam “Lines In Wax” van Flow paviljoen. Zelfs vóór “I Can’t Stop” of zijn iconische remix van “Gold Dust” met Doctor P, werd ik verliefd op de flow van Foreign Beggars, de gruizige synths en bas, alles. Door de jaren heen is Flux een steunpilaar van de dubstep-community gebleven, zelfs toen hij met zijn nieuwste album overging op ander materiaal. .wav.

We hebben hem echter al zien terugkeren naar de zijne tesla-era met hun vorige single, “Technicolour Psychic Vision” van vorig jaar. Nu hebben we verdere bevestiging dat Flux zeker weer in dubstep gaat, en dat komt omdat de scene op dit moment zo sterk is.

“Ik denk dat we een nieuw tijdperk voor dubstep ingaan”, zei hij in een recente video. “Er zijn zoveel radicale dingen waar mensen over schrijven. Ik denk niet dat er een punt in mijn carrière is geweest waarop ik meer enthousiast was over dubstep dan nu. Dat is veel lof van iemand die er was toen het zich nog letterlijk aan het vormen was. Hij vervolgt: “Ik kan niet stoppen met erover na te denken, het is eigenlijk alles wat ik wil doen. Ik laat het je even weten, dit is waar ik ben. Als je wat Flux-dubstep wilt horen, dan is dat precies wat er aan de hand is.”

“Paradise”, hun nieuwste single, bevat een mix van het kenmerkende geluid van Flux Pavilion met een unieke mix van melodieuze bas en vrolijke ritmes. Het nummer vordert met een aanstekelijke euforische zang voordat het overgaat in een zwaar volkslied. Gevoed door de kracht van aanwezig zijn in het moment en genieten van ervaringen, betekent genieten van het paradijs de tijd nemen om de schoonheid om je heen te waarderen en je los te koppelen van de digitale wereld. Leg je telefoon neer en geniet van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van een bijzondere plek.

Bekijk het hieronder!

fotocrediet: Fiona Garden

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover