Sat. Dec 9th, 2023


IJzeren vuist, Finn Jones,

Het universum van Marvel-tv-shows van Netflix is ​​voor het grootste deel enthousiast ontvangen door fans, met als enige uitzondering ijzeren vuist. Hoewel de serie verbeteringen liet zien met het tweede seizoen, ijzeren vuist kreeg nooit de kans om het schip te repareren toen het samen met elke andere Marvel-show op Netflix werd geannuleerd. Met verschillende sterren die terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe, vertelde Finn Jones de Geekscape Podcast dat hij graag zou terugkeren als Iron Fist, al was het maar om te bewijzen dat alle twijfelaars ongelijk hadden.

Finn Jones speelde een gastrol als Danny Rand, een vechtsportexpert met het vermogen om een ​​mystieke kracht op te roepen die bekend staat als de Iron Fist. “natuurlijk zou ik dat doen [return]. Ik zou graag nog een kans willen,zei Fin Jones. “het boeit me [Danny Rand] diep. Ik geloof in dit personage, ik geloof dat er veel werk aan de winkel is… Ik hou van het verhaal van de underdog. Ik hou van het vermogen om te bewijzen dat iemand ongelijk heeft. En ik wil bewijzen dat al die klootzakken ongelijk hebben. Ik weet dat ik dat in me heb en ik weet dat ik de Danny Rand-uitvoering kan geven die de fans willen.

De acteur gaf onlangs toe dat het eerste seizoen van ijzeren vuist het was niet wat het had moeten zijn, maar ik vond dat het tweede seizoen veel heeft gedaan om de fouten recht te zetten. “In seizoen twee begrepen we echt wat de tekortkomingen waren en hebben we hard gewerkt om de show te corrigeren. En naar mijn mening hebben we dat gedaan… We hebben fantastisch werk geleverd door dit programma terug te brengen naar code.,‘ zei Jones. “Helaas, slechts een maand nadat de show in première ging, werd elke show verwijderd omdat Disney hun eigen serie wilde maken, ze wilden hun eigen ding doen op hun eigen platform, wat begrijpelijk is. Maar het was jammer dat toen we de poort uit waren, klaar om te rennen, we aan de kant werden gezet.Jones heeft eerder gesproken over een MCU-terugkeer, wat erop duidt dat a helden te huur De Luke Cage-serie van Mike Colter zou de perfecte manier zijn om dat te doen. “Ik vond het geweldig om met Mike samen te werken [Colter] en ik hield van de chemie tussen Danny en Luke op het scherm,zei Finn. “Ik denk dat dat een heel interessante creatieve plek is waar de show kan worden gehouden. Ik zou graag die mantel weer oppakken en dit personage vooruit blijven helpen en de best mogelijke Iron Fist maken.

Zou je Finn Jones willen zien terugkeren als Iron Fist in een toekomstig MCU-project?

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover