Wed. Oct 4th, 2023


Op zaterdagavond eindigde het optreden van Ethel Cain in het Sydney Opera House als onderdeel van het Vivid Live-festival abrupt nadat de zanger op het podium in elkaar zakte. Video van de momenten na de ineenstorting laat zien dat mensen zich haasten om haar te controleren, en fans deelden hun bezorgdheid op sociale media. Cain bracht een verklaring uit in een Instagram-verhaal gezien door Pitchfork, en merkte op dat het beter met haar gaat met een verontschuldiging aan de aanwezige fans. Ze zegt dat ze van plan is door te gaan met toeren en heeft al een zondagavondshow gegeven in het Sydney Opera House.

“Hallo allemaal, het spijt me zo dat ik de show gisteravond niet kon afmaken, maar al dat touren en reizen heeft me eindelijk ingehaald :/ Ik voel me beter vandaag en ik heb zin in de show van vanavond!! Ik beloof dat ik het goed zal maken met jullie van gisteravond wanneer ik maar kan. Bedankt
zoveel sydney houdt van jullie allemaal.

Cain toert constant achter zijn album uit 2022 dominee’s dochter. Ze heeft deze maand nog een paar shows in Australië en het hele jaar door een druk festivalprogramma.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover