Mon. Jul 22nd, 2024


Bay Area-rapper E-40 werd op zaterdagavond (15 april) uit de NBA-playoff-wedstrijd tussen de Golden State Warriors en Sacramento Kings gezet en hij beweert dat hij is verwijderd vanwege raciale vooroordelen, melden ESPN en The Athletic. videos geplaatst op sociale media tonen de rapper die spreekt met bewakers in het Golden 1 Center in Sacramento, Californië voordat hij zijn rechtbank verlaat.

League-bronnen vertelden The Athletic dat de E-40 naar verluidt buitensporig stond tijdens de wedstrijd, waardoor het zicht van de aanwezigen achter hem werd geblokkeerd. Een vrouw riep herhaaldelijk naar E-40 om te gaan zitten, wat leidde tot een woordenwisseling tussen E-40 en de vrouw. Nadat hij de E-40 naderde, stuurde de beveiliging hem in het vierde kwartaal weg.

Na het incident gaf de E-40 een verklaring voor The Athletic, schrijven: “Zaterdagavond werd ik onderworpen aan respectloze klachten tijdens de Warriors-Kings-wedstrijd in Sacramento. Tijdens de vierde periode draaide ik me eindelijk om en sprak assertief maar beleefd een bemoeial aan. Kort daarna benaderde de beveiliging van King me echter, nam aan dat ik de aanstichter van de ontmoeting was en gooide me vervolgens de arena uit. Hij ging verder:

Helaas was het weer een herinnering dat – ondanks mijn succes en onderscheidingen als muzikant en ondernemer – raciale vooroordelen relevant blijven. De beveiliging zag een meningsverschil tussen een zwarte man en een blanke vrouw en nam meteen aan dat ik de boosdoener was.

Ik heb mijn hele leven talloze NBA-wedstrijden gezien en ben altijd trots geweest op mijn professionaliteit, dus de ervaring was een schok. Ik was absoluut vernederd door het beveiligingsteam van Kings en roep de franchise op om het afschuwelijke gedrag dat plaatsvond te onderzoeken.

Ik ben mijn fans en supporters echt dankbaar dat ze hun bezorgdheid en teleurstelling hebben geuit over deze ontmoedigende omstandigheden en ik hoop dat de betrokkenen verantwoordelijk worden gehouden voor hun gedrag.

de koningen uitgegeven je eigen verklaring aan The Athletic, schrijvend: “De Sacramento Kings nemen deze beschuldigingen serieus en onderzoeken de feiten en omstandigheden rond de situatie, zoals we doen wanneer een dergelijke beschuldiging wordt geuit.” E-40 is een inwoner van Bay Area en een fervent fan van Warriors.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover