Tue. May 28th, 2024Hoe leg je je baan uit aan je jonge kind als die baan de hoofdrol speelt in blockbuster-films die de hele wereld kan zien? Nou, als je Paul Rudd bent, laat ze dan geloven dat je in een bioscoop werkt. In een recent interview herinnerde de acteur zich het verhaal van hoe zijn zoon Jack aannam dat zijn vader een vaste theatermedewerker was, en Rudd nam gewoon nooit de moeite om hem te corrigeren.

“[This was] toen mijn kinderen nog heel jong waren”, legt Rudd uit tijdens het filmen van een aflevering van Sunday Today met Willie Geist. “Ik ga mijn kinderen niet laten zitten als ze drie zijn en zeggen: ‘Wacht even… ik heb wat dvd’s om je te laten zien.’ Dus ik legde niet eens uit wat ik deed.

Dus Jack werd aan zijn lot overgelaten om erachter te komen wat papa precies de hele dag aan het doen was. “Ik denk dat mijn zoon, toen hij vier of vijf was, met zijn vrienden naar de bioscoop ging om een ​​film te zien”, legt Rudd uit. “Er was een filmposter waar ik op stond. Het was in de lobby. Dus iedereen dacht dat ik in films werkte, wat ik heel schattig vond.

Dus Rudd hield het indrukwekkend lang vast: “Ik heb hem nooit gecorrigeerd!” De acteur wilde niet precies zeggen welke film van hem het allemaal voor Jack deed werken, maar pas toen de jonge Rudd ongeveer 15 was – dus nog maar een paar jaar geleden – besefte hij dat zijn eigen vader de SNL vijf timers, MensenSexiest Man Alive, Marvel-held Ant-Man en nationale schat Paul Rudd.

Jack’s vader is onlangs verschenen op filmposters voor Ant-Man en de Wasp: Quantumania, die op 17 februari uitkomt. Hij staat ook op het punt seizoen 3 van af te ronden Gewoon moorden in het gebouw, waarin hij zich aansluit bij de terugkerende cast.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover