Tue. Jun 25th, 2024


De tijd vliegt in de bioscoop – de Goed films. In een slechte film lijkt de tijd stil te staan, uit te breiden in weerwil van de natuurwetten. (Soms, als ik ‘s nachts mijn ogen sluit, ga ik terug naar kijken De Oogieloves op het grote ballonavontuur. Ik weet niet waarom of hoe. Maar het is waar.) Zoals het oude gezegde luidt: geen geweldige film duurt te lang. Geen slechte film is te kort.

Dit geldt zeker voor de films op onderstaande lijst. Ik heb de beste films van 2022 al gerangschikt, dus hier is de andere kant van de medaille: de slechtste films van het jaar. De tien films hieronder voelden onmogelijk lang aan. In het geval van mijn keuze voor Slechtste Film van 2022, moest ik het verdomde ding opsplitsen in drie afzonderlijke vertoningen. (Ah, de wonderen van het streamen van films.) Dit is niet ideaal, maar de waarheid is dat ik op geen enkele andere manier het einde zou hebben gehaald. Het is een filmische duurtest zoals weinig andere.

Hier, in wat ik denk dat technisch is naar beneden bestelling, dit zijn mijn top tien (laatste) films van 2022…

De slechtste films van 2022

De keuzes van ScreenCrush voor de 10 slechtste films die in 2022 zijn uitgebracht. Bekijken op eigen risico.

IMDb’s beste films van 2022

Volgens de Internet Movie Database waren dit de top 10 films van het jaar.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover