Sat. Sep 23rd, 2023Leandro De Niro Rodriguez, een van de kleinzonen van Robert De Niro, is overleden. Hij was 19 jaar oud.

Rodriguez was de zoon van De Niro’s dochter, Drena De Niro, die zondagavond de dood van haar zoon aankondigde in een Instagram-post: “Mijn mooie lieve engel”, schreef ze. “Ik hield meer van je dan woorden of beschrijving vanaf het moment dat ik je in mijn buik voelde. Je bent mijn vreugde geweest, mijn hart en alles wat ooit puur en echt in mijn leven is geweest. Ik zou nu graag bij je zijn. Ik wilde bij je zijn. Ik weet niet hoe ik zonder jou moet leven, maar ik zal proberen door te gaan met het verspreiden van de liefde en het licht dat je me zo hebt laten voelen door je moeder te zijn. Je was zeer geliefd en gewaardeerd en ik wou dat alleen liefde je kon redden. Het spijt me zo mijn baby. Het spijt me zeer. Rust in vrede en het eeuwige paradijs, mijn beste jongen.”

De doodsoorzaak is niet publiekelijk bevestigd.

Rodriguez en Drena De Niro speelden moeder-zoon-duo Paulette en Leo Stone in de bewerking van 2018 Een ster is geboren. Ze verschenen ook samen in De verzameling (2005) en Maximaal cabaret.

Wat betreft Robert De Niro, hij is onlangs bevallen van zijn zevende kind.By admin