Sat. Sep 23rd, 2023


Biologisch risico onlangs samen met originele zanger en bassist Evan Seinfeld, waardoor ze teruggaan naar de line-up uit het klassieke tijdperk. nu volgens seinfeld, Biologisch risico is van plan om hun eerste nieuwe album sinds 2012 te schrijven en op te nemen (en eerst met seinfeld sinds 2005). Biologisch risico plant ook een documentaire, merchandising en een tournee, want waarom maar half zo’n belangrijke meeting?

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Biologisch risico hij is momenteel zanger en gitarist Billy Graziadeibassist en zanger evan seinfeldgitaarspeler Bobby Hambelen drummer Danny Schuler.

“Soms is het geheel meer dan de som der delen. Biologisch risico na 12 jaar en gezien te hebben wat we allemaal op eigen kracht hebben bereikt, zoveel geweldige dingen en nu zo hoopvol en optimistisch en opgewonden over dit nieuwe hoofdstuk waarin opnieuw alles mogelijk is als je erin gelooft.

“We gaan een nieuw album schrijven, een documentaire uitbrengen met onze broer bij @stonefilmsnyc, een nieuwe productlijn creëren en natuurlijk de wereld rondtoeren. Het enige constante in het leven is verandering. Op een bepaald moment in mijn leven was ik had het hoofdstuk afgesloten Biologisch risico denkend dat ik niets meer te doen of te volbrengen had en nu zie ik zoveel mogelijkheden omdat de energie als we met z’n vieren samen zijn grenzeloos is.

“Vier kinderen uit Brooklyn die vanuit de hoek naar de hoofdpodia, arena’s en stadions van het festival gingen. Biologisch risico verkocht miljoenen albums en speelde duizenden shows in 100 landen over de hele wereld. Dat was mijn levensopleiding om de hele wereld te zien als een ambassadeur van positiviteit met mijn muziek in onze stijl van hardcore metal en zelfs hiphop.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Alle geweldige menselijke connecties die ik heb gemaakt en alle emoties die ik heb ervaren, hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Wat ik me vandaag realiseer, is dat elke dag een nieuw begin is en als je ooit het gevoel hebt vast te zitten in je leven, weet dan dat je er een bent ten tweede weg van het volledig veranderen van je leven, geloven in iets nieuws, je hart, passie en ziel stoppen in iets waar je om geeft, of soms gewoon van iemand of jezelf houden.

“Als we wrok koesteren, is dat bijna altijd een overdreven reactie van ons ego. Wrok is de grootste boosdoener, het doet ons alleen maar pijn. Het leven is een geschenk en ik ben vandaag vervuld van dankbaarheid voor Biologisch risico ons geweldige managementteam, onze geweldige bureaus over de hele wereld.

“Deze beelden zijn zo speciaal voor mij, mijn man @trusttheshooter @jeremydeputat heeft absoluut de vele kanten van Biologisch risico op een lange dag op onze eerste [email protected] 12 jaar. Ik zie jullie allemaal bij de bron… ergens!

“Dankbaar voor mijn broers Billy Bobby Het is Daniël. We kunnen geweldige dingen doen als een LFG-team!”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By admin