Sat. Dec 9th, 2023


David Boreanaz speelde een paar jaar voordat hij werd gecast in wat zijn eerste grote schermrol zou worden, de rol van vampier Angel, die een liefdesbelang wordt voor de vampierenmoordenaar van het titelpersonage in Buffy de vampiermoordenaar TV series. Tijdens een recent interview op de Paramount + show de topBoreanaz onthulde wat hij dacht toen hij zijn eerste scène filmde naast serie-ster Sarah Michelle Gellar.

Boreanaz vertelde The Summit-host Josh Horowitz (met dank aan Syfy Wire voor het transcript): “Ik ontmoette Sarah voor het eerst op de set de dag voordat ik de volgende dag begon met fotograferen. En ik herinner me dat ik de set opliep, het plafond was erg laag, en er was een reeks gevechten aan de gang, en daar was Sarah, een beetje in de verte. En ik ontmoette haar en ik werd weggeblazen door hoe ze net een scène deden, en de bemanning ging uit elkaar en ging weg, en daar was ze. Ze was zo opgewekt, energiek en erg aardig. En daar houd ik gewoon mijn hoofd koel, toch? Net als: ‘Wat je ook doet, je bent er geweest, je hebt dat gedaan. Laat nooit je zwakheden zien’… Ik sterf van binnen. Ik zeg: ‘Ja, weet je, ik zie je morgen op het werk. Het zal geweldig zijn.’ Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, nooit in mijn leven… Dus die baan krijgen was enorm.

En toen het tijd werd om die scène de volgende dag op te nemen, “Surrealistischer had het voor mij niet kunnen zijn. Ze doet een flip-kick en draait me om. En ze zegt: ‘Wie ben jij?’ … Het was als een raar dimensionaal ding. Alles is zo stil. Ik heb deze camera’s op mij gericht. Ik heb zoiets van: ‘Hou het gewoon, hou je hoofd koel.’ Ik ben nerveus, ‘vonden ze me leuk? Wat zal er gebeuren?’ … Zie … het was een geweldige chemie die wij tweeën hadden. En de personages droegen dat mee naar de lancering van die show en het was enorm. Het was die romantische connectie met het personage waarvan ik echt voel dat Shakespeare zich aangetrokken voelde tot die show.

Buffy de vampiermoordenaar het duurde uiteindelijk zeven seizoenen en 144 afleveringen, maar de Engel van Boreanaz was slechts in 57 van die afleveringen. Na het 3e seizoen van buffyAngel kreeg zijn eigen spin-off-serie (toepasselijk getiteld Engel), die vijf seizoenen liep. 110 afleveringen. Nadat hij zijn eigen show had gekregen, verscheen Angel slechts in een handvol buffy afleveringen.

Ben je fan van het optreden van David Boreanaz als Angel in Buffy de vampiermoordenaar en de Engel Serie? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Sarah Michelle Gellar, Buffy The Vampire Slayer, Buffy, spanning, co-sterren, SMG

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover