Mon. Jul 22nd, 2024


Dave Mustaine heeft de machine bestuurd die is megadeth op dit punt gedurende 40 jaar, plus een korte pauze in de vroege jaren 2000. mustaine bracht 16 albums uit met megadethDe zieken, de stervenden… en de doden! in 2022 is de meest recente – heeft verschillende ledenwisselingen ondergaan en heeft op dit moment duizenden shows gespeeld.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Dat alles zei, mustaine is 61 jaar en vocht in 2019 tegen keelkanker megadeth niet van plan het binnenkort te sluiten, het onderwerp doemt zeker op de achtergrond op. In een interview met De Jeremy White-show, mustaine zei de enige manier waarop hij ziet megadeth nu eindigen is als hij het vermogen om te zingen verliest.

“Ik weet zeker dat het ooit zal gebeuren, maar je weet dat ik op dit moment niets zie”, zei hij. mustaine zoals getranscribeerd door Metalen injectie. “Ik voel me goed over mijn gezondheid en… het enige dat raar zou zijn, is als ik in een situatie terecht zou komen waarin ik moest stoppen met zingen. Zelfs als ik kon spelen, als ik niet kon zingen – ik denk vanwege [Megadeth] wordt ingebouwd in mijn stem – ik denk niet dat ik zou doorgaan. Ik denk gewoon dat als ik dat niet zou doen, ik de fans zou misleiden.

“Niet dat ik een geweldige zanger ben, maar ik heb veel om over na te denken terwijl we de zon zien opkomen in onze carrière. Waarom het zou moeten ondergaan. Het gaat veel van mijn collega’s onder. ‘carrière, als dat niet het geval is maar het lijkt erop dat de zon nog steeds opkomt in het land van alle dingen [Megadeth].”

Ik bedoel, dat is logisch, toch? mustainede begeleidingsband is in de loop der jaren gekomen en gegaan, maar niemand anders heeft opgetreden megadeth.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover