Mon. Jun 24th, 2024


Chris Pratt zou toetreden tot het DC Universum als James Gunn zou bellen, maar voegde eraan toe dat hij Gunn niet over die mogelijkheid heeft gesproken.

Chris Pratt, DC Universum

Nu James Gunn samen met Peter Safran het nieuwe DC Universum leidt, vragen fans zich af welke van Gunn’s vrienden zich bij hem kunnen voegen. In gesprek met het CBR Beschermers van het universum ster Chris Pratt heeft de mogelijkheid besproken om Gunn te volgen in het DC Universum.

Hoewel Chris Pratt zegt dat James Gunn hem geen rollen in het DC Universum heeft aangeboden, zou hij zeker zijn telefoontje aannemen. “Wat DC-personages betreft, ik weet het niet,zei Pratt. “Ik laat de fans me vertellen wat ze willen dat ik doe. Ik heb niets officieels te melden. Ik heb James Gunn in geen enkele hoedanigheid gesproken waarin hij me zoiets heeft aangeboden. Maar luister, ik hou van de man. Weet je, hij is een van mijn beste vrienden. Ik geloof helemaal in hem. En als hij me belt, neem ik op.Een DC-personage waarvan fans hebben gezegd dat het goed bij Chris Pratt zou passen, is Booster Gold, en het blijkt dat een Booster Gold TV-serie een van de projecten is die zijn opgenomen in hoofdstuk één van de DCU.

Chris Pratt zegt dat hij met James Gunn heeft gesproken sinds de regisseur de rol op zich nam bij DC Studios. “O mijn God. Oh man. Natuurlijk heb ik met hem gesproken,zei Pratt. “Weet je, ik ben heel blij voor hem, met zijn loopbaanontwikkeling. Ik denk dat DC veel geluk heeft hem in deze positie te hebben. Ik kan me moeilijk een persoon voorstellen, een beter persoon voor deze rol. Hij houdt gewoon van strips.Pratt speelt al bijna tien jaar Peter Quill/Star-Lord in het Marvel Cinematic Universe, maar het is mogelijk dat de volgende Voogden van de Galaxy Vol. 3 het zou zijn laatste film in de franchise kunnen zijn. Verschillende hoofdrolspelers, waaronder Dave Bautista, hebben gezegd dat het trio de laatste keer zal zijn dat ze hun personages spelen. De film zal in de bioscopen draaien 5 mei.

Het volgende project van Chris Pratt zal zijn De film Super Mario Bros.draait in de bioscopen 5 april. “Terwijl ze ondergronds werken aan het repareren van een waterleiding, worden de loodgieters Mario (Chris Pratt) en broer Luigi (Charlie Day) uit Brooklyn vervoerd door een mysterieuze pijp en dwalen ze een magische nieuwe wereld binnen.” leest de officiële synopsis. “Maar wanneer de broers gescheiden zijn, begint Mario aan een epische zoektocht om Luigi te vinden. Met de hulp van een inwonende Toad van het Mushroom Kingdom (Keegan-Michael Key) en wat training van de eigenzinnige heerseres van het Mushroom Kingdom, prinses Peach (Anya Taylor-Joy), boort Mario zijn eigen kracht aan.

Welk DC-personage zou volgens jou goed passen bij Chris Pratt?

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover