Wed. Oct 4th, 2023


Het is wanneer ze worstelt dat Caroline Dubois wordt wie ze werkelijk is.

Buiten de ring spreekt de Londenaar zachtjes. Maar als ze eenmaal de touwtjes in handen heeft, komt de agressie naar boven.

Dubois lijkt tot nu toe een meedogenloze finisher te zijn, met een reeks van vijf opeenvolgende overwinningen, zelfs in rondes van twee minuten.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Caroline Dubois en Yanina Lescano stonden vrijdagavond voor het laatst tegenover elkaar voor hun gevecht.

“Het komt van binnenuit. Ik ben een vurig kind, ik heb een vurige persoonlijkheid, ik laat het niet veel zien, maar het zit in mij. Ik kan op de knop drukken en hij komt eruit”, zei Dubois. luchtsporten.

“Ik zou mezelf als een behoorlijk agressief persoon beschouwen en de tijd dat ik in de ring sta, is wanneer ik mezelf het beste kan uitdrukken.

“Ik heb het gevoel dat ik ben wie ik ben als ik in die ring sta. Buiten lijkt het alsof ik het masker opzet en nepglimlachen. Maar als ik in de ring sta, kan ik mezelf zijn. Ik kan zo agressief, gemeen, gemeen zijn als ik wil.”

Ze hoopt dat die benadering volledig te zien zal zijn wanneer ze het op vrijdagavond opneemt tegen de Argentijnse Yanina Lescano in York Hall, live op luchtsporten.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Caroline Dubois zegt dat een overwinning tegen Yanina Lescano haar zal helpen vooruitgang te boeken en de grote gevechten te winnen, aangezien ze mikt op een confrontatie met Mikaela Mayer.

‘Het gaat erom met haar om te gaan op een manier waarop ze nog nooit eerder is behandeld. Ik wil haar slaan. Ik wil haar arresteren,’ zei Dubois met een verontrustende glimlach.

“Ik wil goed presteren. Ik wil dat ze uit de ring komt en zegt: ‘Dat meisje slaat hard, het beste meisje waarmee ik ooit in de ring ben geweest.’ Ik wil dat dit gebeurt.

Yanina is echter een belangrijke tegenstander voor Dubois. De Argentijn staat op de 2e plaats in de WBC, 3e in de IBF en 6e in de WBO en WBA. Ze heeft slechts twee keer verloren, en haar meest recente verlies was een verlies van 10 ronden met split decision tegen Estelle Mossely, de Olympische gouden medaillewinnaar van 2016.

“Het wordt een grote stap voor mij, iets wat ik hoop uit te dagen. Hoop dat het een paar rondjes gaat. Ik hoop dat het een beetje snel is, een beetje intens en daar heb ik zin in. Het zal erg leuk voor me zijn. Daar train ik voor, daar leef ik voor. Ik vecht en adem voor. Hoe moeilijker het is, hoe beter ik voorbereid ben en hoe beter ik ook zal vechten”, aldus Dubois.

Yanina, meer ervaren dan Dubois, liet zich nooit tegenhouden.

“Ik wil naar buiten gaan en een geweldige prestatie neerzetten. Ik wil de zaal verlaten, de ring verlaten met mensen die mijn naam zeggen en als dat een knock-out betekent, als dat een schoon, klinisch, echt opwindend competitief gevecht van acht ronden betekent, dan zij het zo”, zei Dubois.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Mikaela Mayer prijst ‘sterke en getalenteerde’ Caroline Dubois en zegt dat het binnen het vrouwenboksen cool is om te zien dat twee generaties elkaar kruisen

Maar ze voegde eraan toe: “Ik heb het gevoel dat als ik namen als Mikaela Mayer wil noemen en binnenkort met haar wil vechten, de enige mogelijke manier is als ik deze zogenaamde step-ups blijf doorlopen en ze er gemakkelijk uit laat zien, en dan zal het komen tot een punt waarop niet alleen ik om het gevecht vraag, maar mijn coach en mijn team om het gevecht, maar het publiek erom vraagt.

“Ze willen me zien opstappen en grote, grote concurrentie uitdagen. De enige manier om dat te laten gebeuren, is als ik blijf doorgaan in het tempo dat ik ga en blijf laten zien dat ik boven het niveau sta waar ik tot nu toe voor heb gevochten.

“Ik zie mezelf op een dag in de ring stappen met Mikaela Mayer, Alycia Baumgardner, Chantelle Cameron, de beste in de branche, ik moet zulke meisjes passeren. Deze meiden moeten een stapje hogerop voor mij zijn. Geen obstakels. “

Dubois is de eerste die Katie Taylor “een legende” noemt. Hoewel Dubois vastbesloten is om een ​​van de lichtgewicht wereldtitels te winnen die de Ierse ster momenteel in handen heeft, verwacht ze niet dat ze een rol zal spelen in de onmiddellijke plannen van Taylor.

“Ik denk dat Katie Taylor trots is, ze zal waarschijnlijk de herkansing pakken [with Cameron]. Chantelle wil naar beneden naar 135 pond, ‘zei Dubois.

BEN SHALO...S BOXXER FIGHT NIGHT.CLARKE v WACH.06/14/2023 SPORTS DIRECT OXFORD STREET.PIC LAWRENCE LUSTIG/BOXXER. (GRATIS FOTO'S ALLEEN VOOR REDACTIONEEL GEBRUIK).  CARMEN LESCANO
Fotograaf:
Lescano is een nieuwe tegenstander voor Dubois (Foto’s: Lawrence Lustig/BOXXER)

“Als dit gevecht weer gebeurt, zie ik Chantelle Cameron weer winnen en als Chantelle wint, zijn alle banden van Chantelle en zie ik Chantelle niet op 135 pond zitten. Als ze dat is, geweldig. Maar dat zie ik niet gebeuren en deze riemen, die komen beschikbaar.

“Die riemen in de lucht. Een perfecte gelegenheid voor misschien Mikaela en mij om voor hen te vechten. Dat iemand ze gaat pakken.

Een wereldtitel in het lichtgewicht is het doel, maar dat is het eerste doel van velen.

Dubois kan uiteindelijk merken dat hij door verschillende divisies gaat.

“Het levert meer op [to your] naam, brengt meer erfenis. Het levert meer prestaties op. Ik ben jong, ik ben 22 jaar oud. Ik ga niet kleiner worden, ik ga groter worden. Ik denk niet dat ik pas ga stoppen met volledig fysiek groeien als ik 25, 26 ben. Tegen die tijd denk ik dat ik wat gewichten zal hebben getild”, zei Dubois.

“Ik denk dat ik kan gaan tot misschien 147 pond, misschien 154 pond, het hangt ervan af. Daar zie ik mijn grens, mijn hoogtepunt eindigen. Dit wordt geweldig voor mij. Het zal geweldig zijn.

“Dat is waar ik naar streef”, voegde ze eraan toe. “Dit is wat ik wil.”

BEN SHALO...S BOXXER FIGHT NIGHT.CLARKE v WACH.06/14/2023 SPORTS DIRECT OXFORD STREET.PIC LAWRENCE LUSTIG/BOXXER. (GRATIS FOTO'S ALLEEN VOOR REDACTIONEEL GEBRUIK).  CARMEN LESCANO
Fotograaf:
Dubois zet zijn zinnen op verheven doelen

‘Ik probeer je woorden waar te maken’

Zes jaar nadat ze persoonlijk werd getroffen door de tragedie van de Grenfell Tower, is een van de vele motivaties van rijzende ster Caroline Dubois ervoor te zorgen dat de profetie van Tony Disson wordt vervuld.

Wijlen Dubois-trainer Disson was een van de 72 mensen die stierven op 14 juni 2017, toen een torenflat in North Kensington in brand vloog en 60 uur lang brandde, deels als gevolg van gevaarlijke aluminium bekleding aan de buitenkant van het gebouw van 24 verdiepingen.

Aan de onderkant van de Grenfell Tower was de Dale Youth Boxing Club, waar Disson veel vooruitzichten koesterde, waaronder Dubois, van wie hij vanaf het begin volhield dat hij voorbestemd was voor de top.

“Tony zei altijd dat ik naar de Olympische Spelen ging en dat het speciaal zou worden”, zei ze. “En hier ben ik, ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat uw woorden uitkomen.”

Kijk vanavond vanaf 19.00 uur live naar Caroline Dubois vs Yanina Lescano Sky Sports-actie.Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover