Fri. Apr 26th, 2024

vriendelijk voor de Filippijnen

Carleigh Frilles van de Filippijnen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Papoea-Nieuw-Guinea in Sydney, Australië.

MANILLA, Filipijnen-Het Filipijnse damesvoetbalteam scoorde tweemaal van Carleigh Frilles en won zondag met 5-1 van Papoea-Nieuw-Guinea in de eerste van twee vriendschappelijke wedstrijden tussen de twee landen in Sydney, Australië.

Frilles opende de score in de 29e minuut voordat hij op het uur twee doelpunten maakte om een ​​overwinning voor de Filippijnen veilig te stellen op het trainingsveld van de Australische club Western Sydney Wanderers.

Tahnai Annis, Eva Madarang en Krysteen Serrano scoorden ook voor de Filippijnen in de wedstrijd waarmee de laatste vriendschappelijke wedstrijd van het jaar begon.

Beide teams staan ​​donderdag opnieuw tegenover elkaar op hetzelfde terrein voordat de Filippijnen een pauze nemen en de kans krijgen om na te denken over een gedenkwaardig 2022 waarin ze zich voor het eerst kwalificeerden voor de FIFA Women’s World Cup.

De Filippijnen kwamen op voorsprong nadat Frilles een pass van Jessika Cowart binnentikte voordat Annis hun voorsprong verdubbelde in de 38e minuut, een score die duurde tot het fluitsignaal van de rust.

Papoea-Nieuw-Guinea teruggebracht tot 54, maar Madarang reageerde twee minuten later voor de Filippijnen.

Frilles breidde vervolgens de voorsprong uit met 60 voor zijn 11e internationale doelpunt, waarvan 10 in vriendschappelijke wedstrijden in Sydney.