Thu. Feb 22nd, 2024


Oprichter van Sargent House cathy bond kondigde gisteren aan dat ze haar rol bij het label heeft neergelegd nadat beschuldigingen tegen haar online opdoken.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Hendrik Kohen van de bende mijnjes plaatste een lange verklaring met details over zijn tijd dat hij in een woning woonde die werd gedeeld door het personeel van Sargent House, waar hij beweert een labelmedewerker te hebben lastiggevallen Graeme Flegenheimer. Kohen beweert verder dat toen hij het incident meldde aan bond, werd hij genegeerd en uiteindelijk belachelijk gemaakt. Kunstenaars houden van Onwetende taal Het is Chelsea Wolfe ze hebben sindsdien afstand genomen van het label.

Nu, in een verklaring op Twitter, Brian Kok van de Sargent House-bands Russische kringen, VerwennenHet is Kwelling en glorie zei dat hij niet zeker weet wat er aan de hand is. Koken zei dat mensen moeten wachten tot ze alle feiten hebben om te beoordelen wie volgens hen gelijk of ongelijk heeft in de situatie, eraan toevoegend dat hij “in de meest gecompliceerde en slechte soap van de afgelopen week leeft”.

“Hallo. Ik ben al 17 jaar een Sargent House-artiest. Ik ben bevriend met een aantal vroegere en huidige artiesten en medewerkers. Ik weet wie met wie naar bed is geweest, wie boos is op wie, wie tegen wie heeft gelogen, wie ik’ Ik heb onder vier ogen gesproken met wie… Ik ken zoveel klein drama en smerigheid dat jij niet weet.

cathy het kan onbeleefd en lomp zijn, maar ik heb nooit iets gezien dat publieke verontwaardiging rechtvaardigde. Misschien heb ik gewoon geluk. Aan de andere kant heb ik haar routinematig mensen uit slechte situaties zien redden. Ze huisvestte mensen, betaalde medische rekeningen, sloot mede hypotheken af, praatte mensen eruit.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“In veel gevallen weet ik waarom bepaalde mensen zijn ontslagen en waarom anderen er in de loop der jaren voor hebben gekozen om te vertrekken. Soms komen privégrieven niet overeen met openbare verklaringen. Maar ik ben niet op de hoogte van schandalen.

“Ik weet welke shit past en welke shit niet. En ik weet nog steeds niet wat er werkelijk aan de hand is, maar ik weet wel dat mensen op dit moment meer bang zijn voor internetmeutes dan wat dan ook. Dus als je een openbare verklaring wilt , hier is het:

“Ik juich mensen toe omdat ze boos worden op de informatie die ze bij de hand hebben. Maar als ik niet weet wat er echt aan de hand is, bedenk dan dat jij misschien ook niet het volledige beeld hebt. En ik ga pas met stenen gooien Ik weet wie ik deze rotzooi echt kan vertrouwen.

“Sorry voor het cryptische onderwerp. Ik heb de afgelopen week van de ergste, meest gecompliceerde soapserie geleefd en ik probeer gewoon het beste aan te nemen van al mijn vrienden in deze situatie, maar veel shit is dat gewoon niet.” niet in de rij staan.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover