Sat. Jun 3rd, 2023


bob rock aan het produceren was Motley Cruerecord uit 1989 arts goed voelen toen hij werd geconfronteerd met een nogal schokkende onthulling – bassist Nikki Sixx niet zeker of hij op de vorige vier albums van de band had gespeeld.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een interview met Praten is Jericho, Steen hij zei zesx geloofde dat al zijn baspartijen op de eerste vier schijven opnieuw waren opgenomen toen hij niet in de studio was. zesx voegde toen toe “Ik weet echt niet hoe ik bas moet spelen”, waaraan Steen praktisch gezegd “je zult leren.” Steen ging verder met te zeggen dat hij voelt zesx werd een veel betere speler, die Steen zou weten gezien hij opgenomen Motley Cruevolgend nieuw materiaal.

“[While we were making] arts goed voelen, [Nikki] zei tegen mij, hij zei: ‘Ik denk niet dat ik ooit een van de heb aangeraakt Motley Crue verslagen. Ik denk dat iemand ‘s nachts binnenkwam en al mijn onderdelen verwisselde. Hij zegt: ‘Dus ik weet niet echt hoe ik bas moet spelen.’ En ik zei: ‘Jammer. Je speelt er bas op.’ Dus ik werkte met hem door arts goed voelenmaakte veel bewerkingen en liet hem elke noot spelen.

“Maar toen we dat deden [the soundtrack for] De vuilede liedjes De vuile, Ik ging naar hem toe en we begonnen aan de demo’s. Hij pakte de bas en begon te spelen, en ik zei: ‘Woah, woah, woah. Wat is hier aan de hand?’ Hij volgde vijf jaar basles. Hij is ineens een geweldige bassist. En ik vind dat heel gaaf, op dat punt in zijn carrière wilde hij beter worden. Ik bewonder dat. Dus nu binnen De vuile, Nikki Het is tommie [Lee] live op de vloer gespeeld, allebei.”

spreken van zesxde vaardigheden van zijn de laatste tijd in opkomst Mick Mars beweerde dat zesx speelde geen van de baspartijen tijdens de afscheidstournee van de band in 2015.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By admin