Sun. Jul 21st, 2024


Hier is een vreemdeling – een keer de verpletterende pompoenen zanger Billy Corgan geteld panter om te zwijgen, en een pak slaag volgde niet onmiddellijk.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Ja, ooit moest Corgan stoppen panter praten over hoe metallica “het was geen metal meer” in de jaren 90. orgel vertelde het verhaal aan José “Ambassador of Metal” Mangin over Sirus XM, en eindigde met te zeggen dat de band hem kort daarna zwaar liet drinken. wat veel lijkt panter ding om te doen.

“Laat me je een verhaal vertellen terwijl we praten panter. Dus ze hadden duidelijk een geweldige tijd tijdens [the Nineties] en ik was op een dag backstage bij hen en een van die jaren 90 – misschien was het Reload of zoiets – metallica [albums] was uitgekomen, en er was veel controverse over waar metallica probeerde te gaan en wat er gebeurde metallica en ze zijn nog steeds van metaal en ze dragen nu make-up of zoiets.

“EN [Pantera] waren maar aan het praten en praten over metallica. Niet op een negatieve manier, meer als een verward, zoals: ‘Ik hou van metallica, maar ik begrijp het niet en ze zijn niet van metaal en wat is er aan de hand?’ En ik zei letterlijk, en dit is een waargebeurd verhaal, ik denk niet dat ik dit verhaal ooit in het openbaar heb verteld. Ik stak mijn handen op en ik kende ze goed genoeg dat ze me min of meer hoorden. Ik bedoel, dat betekent iets.

“En ik zei: ‘Weet je wat? En ze keken me aan als: ‘Heb je ons net gezegd dat we onze mond moesten houden?’ Ik zei houd je mond’. Oké, dus de kamer wordt stil en ik zeg: ‘Luister, leg het opzij metallica voor een seconde. OK? Jullie zijn nu de beste metalband ter wereld, oké? Stil. bezorgd over panter. maak je maar zorgen panter. metallica zal dit oplossen.’

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“En dat deden ze, toch? En ik zei: ‘Concentreer je gewoon op panter. Je concentreert je gewoon op het zijn van de grootste metalband ter wereld.’ En ze keken elkaar min of meer aan en zeiden: ‘Oké, hij complimenteert ons.’ En toen was het zo van: ‘Oké, drink dit vreselijke gif, jij bent een andere gek.'”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover