Mon. Jul 22nd, 2024


Op elke verjaardag van Elizabeth schrijf ik een liedje voor haar. Ik ben niet zeker van de datum waarop ik dit schreef, maar we hebben geluk dat ze een kopie had, anders zou het verloren zijn gegaan. Ik was het helemaal vergeten. Elizabeth en ik zijn vrienden sinds 1992. In 2007, op de bruiloft van een gemeenschappelijke vriend, ontstak de vonk van een diepe persoonlijke liefde (er is hier een verbazingwekkend verhaal over een droom die ze voor haar huwelijk over ons had, maar daar laat ik het bij voor haar om te vertellen!). We zijn in 2009 getrouwd. Sindsdien is ze mijn partner in alle aspecten van mijn leven, persoonlijk en creatief. Dit nummer is op dit album opgenomen ter ere van zijn diepe liefde en toewijding aan mij die ons tijdens de eerste jaren van ons huwelijk overeind hield. Ik moet ook haar toewijding van de afgelopen jaren erkennen, tijdens een fysiek en emotioneel schrijnende tijd die haar dwong haar eigen creatieve leven op te geven om voor mij te zorgen. Voor mij vertegenwoordigt een haven een veilige plek wanneer de wilde oceanen van het leven op hol slaan. Elizabeth is het voor mij geweest in schoppen. Ze had vertrouwen in mijn werk toen niemand anders in de wereld erom leek te geven. Ze is de liefde van mijn leven die mij door het universum is gegeven en ik ben dankbaar.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover