Tue. Feb 27th, 2024


De geschiedenis van Ben Affleck bij het DC Universum is lang en gecompliceerd, maar in een recent interview met The Hollywood Reporter reflecteerde de ster op zowel de positieve als de negatieve kanten van de ervaring.

Sprekend over zijn geschiedenis als Batman, besprak Affleck hoe zijn ervaring tijdens Justitie Liga belette hem te rijden vleermuis Man film waar hij in zou moeten spelen.

“Ik zou gaan rijden vleermuis ManHet is [Justice League] liet me zeggen: ‘Ik ben weg. Ik wil dat nooit meer doen. Ik ben niet fit”, zei Affleck. “Dit was de slechtste ervaring die ik ooit heb gezien in een bedrijf vol slechte ervaringen. Brak mijn hart. Er was iemands idee [Joss Whedon] binnenkomen, zoals: ‘Ik ga je redden en we gaan 60 dagen fotograferen en ik ga alles schrijven over wat je hebt. Ik heb het geheim. En het was niet het geheim. Dat was moeilijk.

“En ik begon te veel te drinken”, vervolgde Affleck. “Ik was terug in het hotel in Londen, het was dat of uit het raam springen. En ik dacht gewoon: ‘Dit is niet het leven dat ik wil. Mijn kinderen zijn er niet. Ik ben ongelukkig. Je wilt naar je werk gaan en iets interessants vinden om aan vast te houden in plaats van alleen maar een rubberen pak te dragen, en meestal sta je daar gewoon tegen je computerscherm te zeggen: ‘Als dit nucleair afval losraakt, gaan we om…’ Dat is goed. Ik keur het niet goed of veeg het terzijde, maar ik kwam op een punt waarop ik het creatief onbevredigend vond. Bovendien ben je bezweet en uitgeput. En ik dacht: ‘Ik wil hier helemaal geen deel van uitmaken. En ik wil niet nog meer van mijn leven verspillen, waarvan ik een beperkte hoeveelheid heb.’”

Ondanks dat ik niet de beste tijd heb gehad Justitie LigaAffleck zou in de komende tijd zijn rol als Batman hernemen De flits film. Voor hem is zijn korte tijd als Batman de beste die hij ooit als personage heeft gedaan, waarbij Affleck zegt dat hij “eindelijk” weet hoe hij hem moet spelen.

“Ik kwam er eindelijk achter hoe ik dat personage moest spelen en ik heb het goed gedaan. De flits”, zei Affleck. “Voor de vijf minuten dat ik daar ben, is het best goed. Veel ervan is gewoon toon. Je moet uitzoeken, wat is jouw versie van de persoon? Wie is de man die past bij wat jij kunt? Ik probeerde mezelf in een Batman te passen. Sterker nog, ik hou echt van wat we hebben gedaan, vooral de eerste.”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover