Mon. Feb 26th, 2024


Het is moeilijk om Batman te zijn.

Vraag maar aan Ben Affleck. Hij werd geconfronteerd met scepsis nog voordat hij het pak aantrok en kreeg toen veel kritiek voor zijn DC-films, Batman tegen Superman: Dawn of Justice En in het bijzonder Justitie Liga. De negatieve aandacht was al erg genoeg dat Affleck zich terugtrok uit een geplande solofilm voor zijn Batman, waarin hij zou hebben gespeeld en geregisseerd.

Maar het waren niet alleen de negatieve recensies die Affleck troffen; hij zegt de feitelijke ervaring van het maken Justitie Liga zo ellendig was, was de reden dat hij stopte De slagman. Dit is wat hij zei De Hollywood-reporter over de situatie:

Maar ik ging een Batman regisseren, en [Justice League] liet me zeggen: ‘Ik ben weg. Ik wil dat nooit meer doen. ik ben niet geschikt. Dit was de slechtste ervaring die ik ooit heb gezien in een bedrijf vol slechte ervaringen. Brak mijn hart. Er was iemands idee [Joss Whedon] binnenkomen, zoals: ‘Ik ga je redden en we gaan 60 dagen fotograferen en ik ga alles schrijven over wat je hebt. Ik heb het geheim. En het was niet het geheim. Dat was zwaar. En ik begon te veel te drinken. Ik was terug in het hotel in Londen, het was dat of uit het raam springen. En ik dacht gewoon: ‘Dit is niet het leven dat ik wil. Mijn kinderen zijn er niet. Ik ben ongelukkig.

ZIE MEER INFORMATIE: Elke DC Comics-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Affleck gaf de schuld aan de problemen Justitie Liga in “productie voor slechte beslissingen voor een vreselijke persoonlijke tragedie”. Maar uiteindelijk stemde hij ermee in om enkele nieuwe scènes te filmen Justice League van Zack Snyder, waarvan hij grapte dat hij zich zorgen maakte omdat ze zijn materiaal in de achtertuin van Snyder hadden gefilmd. “En nu [Zack Snyder’s Justice League] het is mijn best beoordeelde film op IMDb,’ voegde hij eraan toe.

Affleck zal verschijnen als Batman in De flits is gepland om te openen in theaters op 16 juni. Zijn volgende film als regisseur, LUCHTdie het verhaal vertelt van de creatie van Nike’s originele Air Jordan-schoen, is vanaf 5 april in de bioscoop te zien.

De beste boeken over cinema

Elke cinefiel zou deze tien boeken over de filmwereld moeten lezen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover