Mon. Apr 29th, 2024

San-en Neophoenix Thirdy Ravenna.  -B.LEAGUE FOTO

San-en Neophoenix Thirdy Ravenna. -B.LEAGUE FOTO

MANILLA, Filippijnen – Thirdy Ravena scoorde 14 punten als starter, maar de San-En NeoPhoenix leed zondag in de Funabashi Arena een verlies van 85-69 tegen de Chiba Jets in het B.League-seizoen 2022-23.

Ravena speelde 33 minuten met een openingsknik en had vier assists, drie rebounds en één steal, maar de NeoPhoenix kon de Jets niet stoppen, die een weekend sweep voltooiden om 2023 te beginnen.

San-En hield Chiba de eerste drie kwartalen op afstand en ging de blessuretijd in met een achterstand van zeven punten, 58-51.

Chiba scoorde echter zes onbeantwoorde punten om het laatste kwart te openen, hun voorsprong uit te breiden naar 13, 64-51, en keek nooit achterom om back-to-back wedstrijden tegen San-En te winnen en hun voorsprong in de competitie uit te breiden naar 22 punten. -4 opnemen.

Yuki Togashi leverde de goederen voor de Jets met 28 punten, negen assists en drie steals Christopher Smith voegde 17 punten toe.

NeoPhoenix is ​​gezakt naar een record van 12-14 na twee opeenvolgende wedstrijden te hebben verloren na een verlies van 100-70 tegen de Jets op zaterdag.

Kyle O’Quinn scoorde ook 14 punten en pakte negen rebounds, terwijl Isaiah Hicks en Ryusei Sasaki elk 13 punten scoorden.

Ravena, die het voortouw nam bij San-En, was de enige Filippijnse topspeler die op nieuwjaarsdag speelde.