Fri. Jun 2nd, 2023


Als ik na zo’n lange tijd terugkom, heb ik veel tijd gehad om na te denken en na te denken over wat ik wilde dat mijn boodschap de vorige keer over vertrouwen was, deze keer gaat het over liefde en geloof. Dit is mijn meest sexy video tot nu toe, en wat ik er het leukste aan vind, is dat jonge zwarte vrouwen en mannen op het punt staan ​​te zien wat onze nieuwe energie is voor 2023 en daarna. We gaan verder, we zijn allemaal volwassen en sexy. Laten we ervoor zorgen dat we er altijd op ons best uitzien, op ons best praten, op ons best lopen en bovenal de liefde en romantiek terugbrengen! “Reckless & Sweet” is een sexy nummer. Het gaat erom opzettelijk te zijn met de manieren waarop we liefde bedrijven en geven. Het gaat erom die innerlijke sensualiteit en zelfvertrouwen te vinden zonder jezelf en dat te delen met de wereld. Dat is precies waar ik nu ben als artiest.

By admin