Wed. Oct 4th, 2023


De populaire reizende realityshow Adventure by Accident is terug met zijn tweede seizoen op veler verzoek. Dit seizoen reist het trio af naar het land van diversiteit, India. Dit seizoen zullen Kian84, Dex en Pani Bottle samenwerken en naar India reizen om hun saaie routine een halt toe te roepen.

Adventure by Accident Seizoen 2 zal naar verwachting in totaal 8 afleveringen bevatten, aangezien de stripboekschrijver en voormalig webtoon-artiest zijn verkenningstocht begint met twee andere internetberoemdheden, DEX en Pani Bottle. Elke aflevering duurt naar verwachting 1-1:30 uur.

avontuur per ongeluk
avontuur per ongeluk [Source: MBC]

Ze zullen hun reis beginnen in Gods land “Varanasi”. De eerste persoon die arriveert, is Kian84. Later zal Dex zich bij hem voegen in Varanasi. Beiden reizen naar Varanasi en vervolgens door naar New Delhi, vanwaar Pani Bottle zich bij hen zal voegen. Vanaf New Delhi reist het trio samen naar bekende plekken in New Delhi, daarna Punjab en misschien ook Ladakh. Mis seizoen 2 van Adventure by Accident dus niet, want het wordt een leuke en avontuurlijke reis naar India.

Hieronder vindt u informatie over waar en hoe u de komende 5e aflevering van Adventure by Accident kunt bekijken. Vergeet niet naar beneden te scrollen!

Avontuur per ongeluk Aflevering 5: Spoiler

Tot nu toe zien we Kian84 en Dex, na wat desi-tijd in Varanasi te hebben doorgebracht, naar New Delhi vertrekken, waar ze hun derde partner, Pani Bottle, zullen ontmoeten. Om New Delhi te bereiken, kiezen ze de trein als vervoermiddel. Maar de reis met de Indiase trein, vooral in de Sleeper-klasse, maakte hen uitgeput. Maar tijdens de treinreis zullen ze ook veel lokale vrienden hebben. Na 12 uur slopende treinreizen bereikten ze eindelijk New Delhi, waar ze Pani Bottle ontmoetten.

avontuur per ongeluk
avontuur per ongeluk [Source: MBC]

Pani Bottle is al drie keer in India geweest. Dus hij is een soort expert in reizen door India. Hij neemt Dex en Kian84 mee op een rondreis door de hoofdstad van India, New Delhi. In Varanasi hebben Dex en Kian84 de lokale, desi en traditionele levensstijl ervaren, terwijl ze in India de smaak van stedelijk India zullen ervaren, waar ze sprakeloos van werden.

Maar niet alle reizen gaan even goed, vooral de gezondheid. Als gevolg van klimaatveranderingen en veranderingen in het milieu worden mensen vaak ziek als ze naar een ander land reizen. En Dex ook. Zal Dex zich bij Kian84 en Pani Botte kunnen voegen voor de rest van hun reis?

Avontuur per ongeluk Aflevering 5: releasedatum en -tijd

Aflevering 5 van seizoen 2 van Adventure by Accident wordt op zondag 8 juli 2023 uitgebracht. Aangezien de releasetijd van de volgende aflevering van deze Koreaanse realityshow per regio kan verschillen, zijn de releasedatum en -tijd van aflevering 5 van seizoen 2 van Adventure by Accident in verschillende tijdzones worden hieronder gegeven:

  • Koreaanse standaardtijd (KST): 23:00, zondag 8 juli 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 19.30 uur, zondag 8 juli 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 22:00 op zondag 8 juli 2023.
  • Indonesische tijd: 21.00 uur op zondag 8 juli 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 10:00 uur op zondag 8 juli 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): 23:00 op zondag 8 juli 2023.
  • Filipijnse tijd (PHT): 22:00, zondag 8 juli 2023.
  • Pacific Time (PST): 07.00 uur, zondag 8 juli 2023.
  • China Standard Time (CST): 23:00, zondag 8 juli 2023.
  • Tijd in Thailand: 21:00, zondag 8 juli 2023.

Toevallig avontuur Aflevering 5: Streaminggids

Alle afleveringen van seizoen 2 van Adventure by Accident, inclusief de aankomende aflevering 5 van de serie, worden uitgezonden op MBC Channel, dat toegankelijk is voor Koreaanse kijkers via hun lokale kabel. Voor wereldwijde kijkers zal Adventure by Accident seizoen 2, aflevering 5 beschikbaar zijn op streamingplatforms zoals Rakuten Viki en Kocowa+ in geselecteerde regio’s met Engelse ondertiteling.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover