Tue. May 21st, 2024


Scottie Thompson Genève PBA

Barangay Ginebra bewaakt Scottie Thompson. PBA-AFBEELDINGEN

MANILLA, Filippijnen De onvermoeibaarheid van Scottie Thompson wordt binnenkort op de proef gesteld.

Met een baby op komst bereidt de aas van Genève zich nu voor op de nachten die een sleutel moeten gooien in de bron van zijn onvermoeibare spel: slaap.

Maar het is niet alsof het hem iets kan schelen. Hij is er echt enthousiast over.

“Jinky vertelt me ​​dat ik me zoveel mogelijk op basketbal richt. Maar ik word papa [soon] en ik ben opgewonden om deel uit te maken van het leven van de baby’, zei hij zondagavond met een glimlach tegen verslaggevers, kort nadat hij de Gin Kings had geholpen aan een zinderende 116-108 overwinning op Rain or Shine in de Big Dome.

Thompson, de meest waardevolle speler van de competitie, zei dat hij zich al lang had voorbereid op de ontmoedigende taak om een ​​kind op te voeden.

“Zodra Jinky vijf maanden oud was, sprak ik al met haar over timemanagement”, zei hij.

“Ik stelde voor dat ze na de training alles even na 12.00 uur regelt. Zodra ik wakker word, is het mijn beurt. Als ik in de praktijk ben, neemt zij het weer over. Ik denk dat we dat kunnen doen met timemanagement”, voegde hij eraan toe.

Thompson verzekerde de fans van Genève ook dat hij voor de basketbalkant zal zorgen. Zijn vrouw is in haar zevende maand, wat betekent dat de voogdij van de Gin Kings pas bezig zou zijn met het ouderschap als de conferentie – waar ze de titelverdediger zijn – eindigde.

“Ik denk dat het seizoen voorbij is”, zei hij. “De (levering zal rond) de laatste week van april of begin mei zijn.”

“Dat zou voor mij een motivatie moeten zijn, een extra inspiratie”, voegde Thompson eraan toe. ‘Ik bid alleen dat de baby en mijn vrouw in orde zijn. Ik ben opgewonden omdat we weten dat je prioriteit verandert zodra de baby uitkomt. En ik ben opgewonden om te zien hoe ik mijn rollen als vader en basketbalspeler in mijn jonge carrière kan vervullen.”

GERELATEERDE VERHALEN


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Je inschrijving is gelukt.

Lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover