Sat. Sep 23rd, 2023


Soms kijk ik naar wat Netflix produceert en denk ik: “Wie zou dit willen zien, vooral thuis op streaming?” Maar dit begrijp ik. Een romantische komedie met twee van de populairste acteurs van het genre – Reese Witherspoon en Ashton Kutcher – in een film van de schrijver van 27 jurken en De duivel draagt ​​Prada, Aline Brosh McKenna. Deze is een no-brainer. Mensen zullen dit op Netflix bekijken.

Wordt genoemd In mijn huis of in het jouwe, en het gaat over een paar vrienden voor het leven (die ooit vele jaren geleden samen sliepen) die een week van huis wisselen. Je raadt nooit wat er daarna gebeurt, tenzij je een andere romantische komedie hebt gezien. Maar daar gaat het niet om! Rom-coms moeten voorspelbaar zijn. Daarom vinden mensen ze leuk; ze houden ervan om mensen verliefd te zien worden.

De film gaat volgende maand in première op Netflix; hier is de trailer:

In een verklaring bij de trailer verklaarde Kutcher: “Door de jaren heen heb ik bij elke romantische komedie die ik heb overwogen om te doen, altijd gevraagd of Reese beschikbaar was. Ik heb mijn hele carrière met haar willen werken. En dus, toen ik werd benaderd over deze film, zei ik meteen: ja. Het is eigenlijk een beetje verrassend dat ze er nu nog niet één samen hebben gedaan.

Hier is de officiële synopsis van de film:

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn al 20 jaar beste vrienden, ook al zijn ze elkaars tegenpolen. Praktische, risicomijdende accountant Debbie hunkert naar routine en stabiliteit met haar zoon Jack (Wesley Kimmel) in Los Angeles; Stijlvolle brand consultant Peter gedijt op verandering in New York City. Als ze een week lang van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat ze elkaar niet alles hebben verteld en ontdekken ze dat wat ze denken dat ze willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

In mijn huis of in het jouwe staat gepland voor première op Netflix op 10 februari.

De populairste films op Netflix in 2022

Dit zijn de meest bekeken Engelse films op Netflix in 2022.By admin