Tue. Jul 16th, 2024


Motley Cruein vince neel annuleerden hun aanstaande optreden op RokIsland Fest 2023 omdat ze eruit werden gegooid door COVID. RokIsland Fest 2023 vindt plaats van 17-21 januari in Key West, FL. neel zei dat het goed met hem gaat, en natuurlijk wensen we hem een ​​veilig en spoedig herstel.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Hallo vrienden van RokIsland, het spijt me te moeten melden dat ik gisteren de diagnose Covid heb gekregen. Het gaat goed met me, maar dit schopt me echt. Dat gezegd hebbende, zal ik volgende week niet kunnen optreden op RokIsland Fest.

“Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan de organisatoren van RokIsland Fest en vooral aan al mijn vrienden en fans. Ik ben op zijn zachtst gezegd teleurgesteld. Ik keek uit naar deze show. Ik hoop de kans te krijgen om doe dat in 2024. Tot slot wens ik alle RokIsland Fest 2023-deelnemers een leuke en spannende tijd met alle andere geweldige acts.

vince neel en Wig Wam stopten met RokIsland Fest 2023 en werden vervangen door slachten en lynchen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover