Mon. Sep 25th, 2023Luister via Apple Podcasts | Spotify | Google-podcasts | Amazon-podcasts | Kleermaker | Zakafgietsels | Openbare Radio | RSS

Tobi Bamtefa sluit zich aan bij Kyle Meredith om te praten over het laatste seizoen van burgemeester van Kingstownwaarin hij schittert als Deverin “Bunny” Washington.

De Brits-Nigeriaanse acteur vertelt wat ervoor nodig is om het personage te spelen, de mogelijkheid om grote dingen te zeggen met de show (vooral als het gaat om het gevangenissysteem) en waarom het zo belangrijk is geworden om voor je eigen geestelijke gezondheid te zorgen. Bamtefa bespreekt ook hoe je een spoken word-artiest kunt worden die bekend staat als Bam Bam The Poet door te luisteren naar de muziek van Jeremy Renner en wat hij leerde van de doorgewinterde acteur.

“Ik herinner me dat ik in seizoen één aan Jeremy vroeg, ik vroeg hem wat zijn proces was”, legt hij uit. “Hij zei botweg: ik concentreer me op de waarheid van de scène. En ik nam het serieus; Ik nam het en rende ermee weg.

Hoor Tobi Bamtefa spreken burgemeester van Kingstown en meer in de nieuwe aflevering hierboven, of bekijk de chat in de YouTube-speler hieronder. Zorg er dus voor dat je liket, reageert en abonneert KMW waar je je podcasts ook vandaan haalt. U kunt ook op de hoogte blijven van al onze series door het Consequence Podcast Network te volgen.By admin