Tue. Jul 16th, 2024Canadese rockers The Beaches bereidden hun tweede studioalbum voor, Geef mijn ex de schuld. De schijf arriveert op 15 september via Island Records, maar met de eerste single “Blame Brett” nu uit, weet je al wie de schuld heeft van Jordan Miller’s ellende.

“Blame Brett” laat zanger en bassist van The Beaches uitleggen dat haar nieuwe verbintenisproblemen het gevolg zijn van liefdesverdriet. “Het spijt me bij voorbaat / ik zal je gewoon slecht behandelen / ik zal je waarschijnlijk teleurstellen / ik zal waarschijnlijk blijven slapen”, zingt ze, over twangy gitaar. “Maar geef mij niet de schuld, geef Brett de schuld / geef mijn ex de schuld, geef mijn ex de schuld, geef mijn ex de schuld.”

De single heeft “een enigszins misleidende titel”, zei Miller in een verklaring. “Het gaat niet echt om mijn relatie. Het gaat erom je kwetsbaar en bang te voelen om je hart te openen voor een nieuw iemand. Ik praat eigenlijk met mijn toekomstige partners en leg uit dat ik alleen iets informeels kan aanbieden terwijl mijn hart geneest – een lied voor alle hete rotzooi die er is. Beluister het nummer hieronder.

voorbestellingen voor geef mijn ex de schuld zijn in uitvoering. LP volgt het debuut van The Beaches uit 2017 IAt Show. Sindsdien hebben ze de EP’s uitgebracht De professional Het is toekomstige geliefden, waarmee ze vorig jaar samen een speelfilm maakten Zusters, geen tweelingen (Professional Lovers Album).

The Beaches zijn net begonnen aan een Noord-Amerikaanse tournee die de hele zomer doorgaat. Bekijk hieronder de volledige lijst met aankomende shows en koop tickets via StubHub, waar bestellingen 100% gegarandeerd zijn via het FanProtect-programma van StubHub. StubHub is een ticketplatform op de secundaire markt en de prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de nominale waarde, afhankelijk van de vraag.

Stranden 2023 tourdata:
09/05 — Phoenix, AZ @ The Rebel Lounge
11/05 — Austin, TX @ Empire Control Room
05/12 — Houston, TX @ House of Blues
05/13 — Dallas, TX @ Ruïnes
26/05 — Allston, MA @ Boston Calling Festival
23/06 — St. John’s (NFLD), CA @ Iceberg Alley Prestatietent
07/06 – 07/07 — Saskatoon, CA @ SaskJazz
7/8 — Milwaukee, NM @ Zomerfeest
7/9 – Kirtland, OH @ Wonderstruck
07/14 — Buffalo, NY @ Cobblestone Live Music & Arts Festival
07/15 — Ottawa, ON @ Hope Volleyball Summerfest
8/3 — Chicago, IL @ Lollapalooza
04/08 – 06/08 — Saint John, CA @ Area 506 Festival
8/9 – 9/9 — Sarnia, CA @ Sarnia Block PartyBy Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover