Fri. Apr 19th, 2024

Hull KR hield Huddersfield Giants puntloos terwijl ze hun briljante run voortzetten

Een samenvatting van de rest van de Super League Round 11-actie op vrijdagavond, nadat de Catalans Dragons St Helens versloegen in de Sky Live-wedstrijd.

Romp Kingston Rovers 28-0 Huddersfield Giants

Hoogtepunten van de Betfred Super League-clash tussen Hull Kingston Rovers en Huddersfield Giants.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Hull KR leverde een gepolijste prestatie door Huddersfield met 28-0 te verslaan en liet zien waarom ze door velen worden gezien als echte kanshebbers voor de Super League-titel.

Twee pogingen van Ryan Hall in de eerste helft, vergezeld door twee pogingen van James Batchelor in de tweede helft en een enkele score van Tom Opacic, stuurden Rovers naar huis.

Rowan Milnes verving behendig de scrumhalf voor de geblesseerde Jordan Abdull, terwijl de ploeg van Willie Peters een overwinning boekte die veel te danken was aan een aantal mooie tackles aan beide uiteinden van het veld.

Het enige nadeel voor de Robins was een dijbeenblessure van vleugelspeler Lachlan Coote vroeg in de wedstrijd.

Huddersfield kwam nooit echt in de competitie omdat ze probeerden de zaken te ingewikkeld te maken op een regenachtige nacht in East Hull.

Leeds Rhinos 12-22 Salford Rode Duivels

Hoogtepunten van de Betfred Super League-clash tussen Leeds Rhinos en Salford Red Devils.

Salford behaalde hun vierde opeenvolgende overwinning in de Betfred Super League League met een verdiende 22-12 overwinning op Leeds in Headingley.

Marc Sneyd scoorde 10 van de bezoekerspunten, waaronder twee strafschoppen, omdat gebrek aan discipline de neushoorns opnieuw duur kwam te staan ​​in weer een frustrerende avond voor de gastheren.

Vanaf het moment dat Rhys Williams halverwege de eerste periode aanviel om zijn team vanuit de rechterhoek op voorsprong te zetten, had Paul Rowley’s Salford het voordeel en alleen een laat schot van James Bentley wekte de Rhinos op voor wat een vruchteloze aanval op de laatste zou blijken te zijn. 10 wedstrijden. minuten.

Leeds-manager Rohan Smith heeft de tiener Jack Sinfield een zeldzame plek op de scrumhalf gegeven in plaats van de geblesseerde Aidan Sezer, in een poging zijn kant te verlossen van hun frustrerende inconsistentie tot dusver deze campagne.

Leigh Luipaarden 30-6 Castleford Tijgers

Hoogtepunten van de Betfred Super League-clash tussen Leigh Leopards en Castleford Tigers.

Leigh leverde een dominante prestatie in de tweede helft om Castleford met 30-6 te verbluffen en voor het eerst drie opeenvolgende Super League-overwinningen te boeken.

Kai O’Donnell, Ava Seumanufagai, Ricky Leutele en Matty Davis scoorden pogingen, die werden omgezet door Ben Reynolds, toen de Leopards naar huis gingen nadat de teams tijdens de rust level 6-6 waren.

Leigh verloor van een vroege Joe Westerman-poging, bekeerd door Gareth Widdop, maar reageerde met een bekeerde Reynolds-poging in de 19e minuut en keek nooit meer achterom toen ze Castleford voor het eerst sinds 1987 versloegen.

Leigh Leopards behaalde opnieuw een grote overwinning toen ze hun voorwaartse voortgang in 40 seconden vonden

Tijdens vier periodes in de Super League behaalde Leigh nooit meer dan opeenvolgende overwinningen, maar zette hun indrukwekkende start van 2023 voort met hun zesde overwinning van de campagne.

De overwinning zorgde er ook voor dat Leigh hun beste puntentotaal als Super League-team evenaarde met slechts 11 gespeelde ronden van het seizoen.

Maar voor Castleford en manager Andy Last betekent het dat ze tweede van onder blijven na een hopeloos teleurstellende start van de campagne.

Warrington wolven 32-18 Wakefield Trinity

Hoogtepunten van de Betfred Super League-clash tussen Warrington Wolves en Wakefield Trinity.

De laatste club Wakefield rouwde om het ontslag van supporter Kevin Proctor in de tweede helft toen Warrington terugkeerde naar de top van de Betfred Super League met een 32-18 overwinning op Trinity in het Halliwell Jones Stadium.

De stand was gelijk 12-12 in een spannende wedstrijd toen Proctor in de 13e minuut een rode kaart kreeg van scheidsrechter Marcus Griffiths voor een tackle op Warrington-vleugelverdediger Josh Thewlis.

Warrington Wolves vocht terug in de tweede helft om Wakefield Trinity op zoek te houden naar hun eerste overwinning van het seizoen

Wolven lieten hun extra man tellen toen Matty Ashton twee pogingen claimde en George Williams ook landde toen Warrington weer ging winnen na opeenvolgende nederlagen bij Wigan en St Helens.

Thewlis had in de eerste helft twee pogingen gescoord voor de ploeg van Daryl Powell, terwijl Stefan Ratchford zes doelpunten scoorde.

Het was een dappere poging van Wakefield, die pogingen claimde van Morgan Smith, Kelepi Tanginoa en Matty Ashurst en een hattrick van Will Dagger, maar ze blijven geworteld aan de onderkant van de tafel en jagen nog steeds op hun eerste punten van de campagne.