Sun. Jul 21st, 2024


alternatieve rockers Gelukkig– introduceren korn oprichtende bassist veldachtig– een “metal remix” uitgebracht van hun onlangs uitgebrachte nummer, “Welcome to My World”, die je hierboven kunt bekijken.

Reclame. Scroll om verder te lezen.

Sinds kort, veldachtig sprak over zijn huidige relatie met de leden van de kornen hoewel het lijkt alsof alles in orde is tussen de jongens, zijn hun hoofden op dit moment op verschillende plaatsen.

“Ik zal altijd zijn veldachtig van korn voor de rest van mijn leven, want dat is een deel van mijn nalatenschap. Dat zijn mijn homies; dit zijn mijn broers, man. We zijn nu gewoon op verschillende plaatsen. We zijn niet eens boos op elkaar; we zijn allemaal oke.

“Ik hou van de jongens binnen korn🇧🇷 Ik ken ze al sinds de zevende klas. We hebben geen rundvlees; Ik heb geen probleem met deze jongens. Je zou ze moeten steunen. Ze zijn nu aan het scheuren. Ze zijn net van de tour af. Ze zijn aan het moorden.”

veldachtig sindsdien op pauze korn sinds 2021.

Reclame. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover