Fri. Dec 1st, 2023


God verhoede speelden onlangs hun twee thuiskomstshows in de Starland Ballroom in New Jersey en het Worcester Palladium in Massachusetts, en zullen verschijnen op Lam Godsvolgende Headbangers Boottocht. Natuurlijk hebben deze reünieshows fans die vragen of er nieuwe komen. God verhoede materiaal binnenkomt, waarop de gitarist Dokter Coyle antwoordt “misschien?”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een vraag- en antwoordsessie over uw De ex-man met Doc Coyle Podcast, coyle zei hij en actueel God verhoede levende gitarist Nick Hipa (Modderex-terwijl ik doodga) brachten het grootste deel van hun tijd door met het opnieuw leren van liedjes voor hun shows. Hoewel hij opmerkt dat hij “een paar ideeën ronddobbert” die misschien nieuw zijn God verhoededus laten we kijken wat er gebeurt.

“Met gebruikerwe spelen gewoon deze oudere spellen God verhoede liedjes”, zei coyle zoals getranscribeerd door Metalen injectie. “Dus het gaat er gewoon om dat je ermee vliegt en in de flow komt, en hoewel ik hem les geef, ben ik sommige liedjes opnieuw aan het leren en er een gewoonte van maken.

“Dus het gaat gewoon om het verbinden en ontwikkelen van chemie, waar we al een hele goede chemie mee hebben, wat geweldig is. Wat betreft nieuwe ideeën, ik bedoel, nieuwe ideeën zijn niet echt aangepakt. Ik heb een aantal ideeën rondzweven dat kan voor sommigen gebruikt worden God verhoede slechte dingen [it’s to be determined].”

coyle later toegevoegd: “Ik sta open voor [new material], maar stap voor stap. Ik wil niets te veel beloven voordat het gebeurt… Het zou leuk zijn. Het zou mooi zijn, maar we zullen zien.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Zanger Byron Davis had eerder het idee van nieuw materiaal aangeroerd en zei “alleen de tijd zal het leren over het nieuwe materiaal. Het is op dit moment onbekend.” coyle sprak er ook uitgebreid over tijdens een interview in juli en zei dat hij wat riffs had liggen, maar dat er geen haast was om er iets mee te doen.

“Ik bedoel, een beetje. Omdat, weet je, ik het belangrijkste type riffschrijver was [and] componist van de band in de meeste van deze laatste albums. Dus als schrijver zijn er altijd dingen [I’m working on that] Ik heb zoiets van ‘dat klinkt als een God verhoede ding’, toch? Er zijn altijd dingen die ik min of meer opzij leg [have] op de achterkant van mijn [head] dat zou het theoretisch kunnen zijn. Er is dus zeker materiaal dat zeker zou kunnen bestaan, maar ik doe het stap voor stap.

“Ik heb de neiging om veel goede ideeën te hebben en te gaan [down] een stel konijnenholen [in] mijn hoofd, maar helaas – helaas niet eens – je wilt er zeker van zijn dat iedereen er deel van uitmaakt, het is niet alleen mijn soort… soms raak ik helemaal opgewonden in mijn hoofd, maar het is alsof er een dorp voor nodig is en zo wereld moet aan boord zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen enthousiast is over wat je ook doet – dat is heel erg belangrijk voor mij.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover