Thu. Apr 25th, 2024

Dindin Santiago-Manabat Akari Opladers PVL

Akari’s Dindin Santiago-Manabat. PV FOTO

MANILLA, Filippijnen—Akari boekte zijn eerste overwinning ten koste van de ongelukkige Army-Black Mamba, 25-18, 25-19, 23-25, 25-19, in de Premier Volleyball League All-Filipino Conference dinsdag in PhilSports Arena in Pasig .

Dindin Santiago-Manabat droeg de Power Chargers, die verbeterden naar 1-3, met een game-high van 23 punten.

“We voelden het al [the win] omdat we in onze games altijd blijven zeggen dat zolang we een set winnen, het zal doorgaan. We weten dat we als team wakker worden als we een set krijgen en [momentum] gaat door’, zei Santiago-Manabat.

Akari’s ongekende overwinning bezorgde de Lady Troopers ook hun 16e nederlaag op rij sinds de eliminatieronde van de Invitationals van vorig jaar.

Chiara Permentilla voegde 13 punten toe, terwijl Ezra Madrigal 10 punten toevoegde voor de Chargers.

Met Army geconfronteerd met een 0-2 set achterstand, hield Royse Tubino de Lady Troopers in leven in een heen en weer derde set.

Tubino haalde het leger in met 20 punten, terwijl Jeanette Villareal er 10 scoorde.

De Lady Troopers staan ​​op 0-3 in deze conferentie.

Akari herstelde zich van een verlies van 23-25, 20-25, 14-25 tegen Cignal afgelopen dinsdag.