Sat. Sep 23rd, 2023


ComingSoon Senior Editor Spencer Legacy sprak met school geesten sterren Peyton List, Nick Pugliese en Sarah Yarkin in de Paramount+-serie. Het trio sprak over zich gedragen als een geest en in karakter komen. De serie is nu beschikbaar op Paramount+.

“In de serie onderzoekt Maddie, een tiener die vastzit in het hiernamaals, haar mysterieuze verdwijning”, luidt de synopsis. “Maddie gaat op reis om misdaden op te lossen terwijl ze zich aanpast aan de middelbare school in het hiernamaals, maar hoe dichter ze bij het ontdekken van de waarheid komt, hoe meer geheimen en leugens ze ontdekt.”

Spencer Legacy: Peyton, wat was er met Maddie dat je zo aantrok toen je over haar las?

Peyton-lijst: Ik hield van de parallellen tussen de levende versie van Maddie en de versie van Maddie die dood was. Ik hield van alle flashbacks en hoe … ik het gevoel had dat ik twee verschillende mensen speelde. Dus dat trok me in eerste instantie aan.

Nick, Charlie viel me echt op. Hij is een geest uit de jaren 90. Hij heeft een echt interessante balans tussen eeuwig jong zijn, maar erg wijs. Hoe heb je iemand gespeeld die in wezen 16 en 40 is?

Nick Pugliese: Nou, ik ben 40, dus… nee, ik maak maar een grapje.

Sara Jarkin: Soort van …

Nick Pugliese: Eerlijk gezegd, het zat in het schrijven, ik hoefde niet… het was niet al te veel fantasie, want de manier waarop hij het schreef is zo aardig en charismatisch en ondersteunend. Ik weet het niet.

Sara Jarkin: Dat heb je niet aan het personage toegevoegd.

Nick Pugliese: Dat is een makkelijk excuus. Ik las net de woorden op de pagina.

Sarah, Rhonda heeft een heel krachtig moment in aflevering drie wanneer ze haar dood bespreekt. Hoe ben je erin geslaagd om in die zware headspace voor die scène te komen?

Sara Jarkin: Ik ben er altijd. Nee. Ik huil altijd – ik huil veel. Ik weet het niet.

Nick Pugliese: Dat is waar.

Sara Jarkin: Het is zo interessant omdat ik als acteur denk dat als je denkt: “En dan heb je je emotionele scène”, er al die druk is om te zeggen: “Als ik het niet red, faal ik.” Maar er is iets met Nate en Megan [Trinrud], de makers van onze show, die zelfs als ze me delen van onze personages zouden vertellen, of zeiden: “Weet je wat, er is iets.” Of we waren een keer in de klas en ze zeiden: “Dit is de kamer waarin je stierf.”

Zoals zij en Oliver [Goldstick], onze showrunner, zou mijn karakter uitleggen, zelfs met me over haar praten … Ik zou zo emotioneel worden. Alsof het echt voelde – ik weet het niet, op een psychotische manier – heel persoonlijk toen ze zeiden: “Je stierf hier.” En ik stond erbij en ik had zoiets van: ‘Wat? Zoals deze kamer waar ik de hele tijd in ben geweest? Dus ik weet het niet. Er is iets, denk ik, dat als je een tijdje met een personage samenwerkt, je je er heel persoonlijk over begint te voelen. Ze is slechts een deel van mij. Dus toen ik dit verhaal vertelde, dacht ik: “Ja, dit is mijn verhaal.”

Peyton, Maddie is de nieuwste geest in het begin, dus ze is niet gewend dat mensen haar niet zien. Hoe was het om deze unieke rol te spelen waarbij de meeste andere acteurs je moeten negeren?

Peyton-lijst: Het duurde lang om eraan te wennen. In het begin was het raar. We hebben met opzet geen repetities gedaan voordat we begonnen, omdat ik gewoon wilde dat alles natuurlijk zou gebeuren. Dus dat ik me daaraan moest aanpassen, was raar, denk ik, voor veel mensen diep van binnen die niet tegen me op konden kijken, omdat we alles kunnen doen. We hebben de vrijheid om alles te doen en te rotzooien met mensen in de wereld van de levenden. Maar ja, het was een uitdaging.

Nick, er is een heel coole scène tijdens Field Day waarin je als Milo een mannequin met een dart vernietigt [Manheim]Het personage heeft het over uit frustratie komen. Hoe leuk was het om te fotograferen?

Nick Pugliese: Dat was echt leuk. Het was echt vermoeiend omdat ik er gewoon voor koos dat het aan het begin van de dag te gek zou zijn en dan moest ik gewoon doorgaan. Maar weet je, wat grappig is, is dat veel van de geluiden die ik maak, ik eigenlijk moest gaan en achteraf dubben. Dus ik zat in deze geluidscabine en maakte deze gruntgeluiden.

Sara Jarkin: Ik hoorde dat je ze ook overdag maakt,

Nick Pugliese: Ja, dat deed ik vroeger ook.

Peyton-lijst: Niets maakte me tijdens het filmen zo hard aan het lachen als die scène. Dat was het.

Nick Pugliese: Het was leuk. Het was een leuke dag.

By admin