Thu. Apr 25th, 2024

Jericho Cruz San Miguel PBA

Jericho Cruz. PBA-AFBEELDINGEN

MANILLA, Filipijnen-San Miguel Beer boekte opnieuw een scheve finish in de PBA Governors’ Cup nadat hij woensdag Blackwater versloeg met een overwinning van 105-86 in de Philsports Arena in Pasig City.

Vijf spelers onder leiding van Jericho Cruz en importeur Cameron Clark scoorden in dubbele cijfers toen de Beermen opnieuw een zinderende drive in de eerste helft maakten om er 2-0 van te maken in de seizoensafsluitende conferentie onder de nieuwe coach Jorge Gallent.

“We spelen goed omdat ze goed verdedigen”, zei Gallent, wiens team drie nachten in de campagne uit een 114-93 nederlaag van Phoenix kwam. “Ik denk dat onze aanval toeneemt vanwege onze verdediging.”

Cruz kwam van de bank en scoorde 22 punten, terwijl Clark 14 van zijn 20 punten had in de eerste helft, waarin de Beermen een voorsprong van 30 hadden voordat ze de kleedkamer ingingen met een voorsprong van 63-38.

June Mar Fajardo voegde 17 punten toe, waaronder een zeldzame driepunter, terwijl hij 16 rebounds en vier assists voor de Beermen pakte.

Blackwater zakte naar 1-2 omdat ze er niet in slaagden om een ​​sterk optreden tegen Phoenix te repliceren afgelopen vrijdag in het Ynares Center in Antipolo City.

Importeur Shawn Glover boekte 16 punten en 12 rebounds, maar de belangrijkste spelers in Bossing’s recente optreden hadden het moeilijk.

Een van hen was Baser Amer, die slechts vier punten had op 2-uit-6 schieten.