Thu. Mar 28th, 2024

Tyler Herro #14 van de Miami Heat reageert na een driepunter van Dru Smith #9 tegen de Atlanta Hawks tijdens de tweede helft in de State Farm Arena op 27 november 2022 in Atlanta, Georgia.

BESTAND-Tyler Herro #14 van de Miami Heat. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

Tyler Herro behaalde een record van 35 punten in zijn carrière en leidde de Miami Heat woensdag naar een overwinning van 110-108 op het gastland Oklahoma City Thunder.

Herro had een career-high negen 3-pointers, terwijl de Heat een franchiserecord vestigde van 24 3-pointers.

Maar het was binnen de boog dat Herro de beslissende emmer binnenging.

Herro maakte een pullup-jumper leeg met nog 5,7 seconden te gaan om de gelijke stand te doorbreken, en Miami hield stand na een time-out.

Shai Gilgeous-Alexander miste in de laatste seconden een sprong. Josh Giddey pakte de rebound, maar zijn schot raakte de onderkant van het bord om de wedstrijd te beëindigen, hoewel Giddey pleitte voor een vrije trap toen Victor Oladipo en Dewayne Dedmon hem omcirkelden.

Miami won de eerste twee wedstrijden van een roadtrip van vier wedstrijden, terwijl de Thunder vier wedstrijden op rij verloor.

The Heat leidde met maar liefst 21 in de eerste helft, maar de Thunder vocht terug om een ​​voorsprong van zeven punten te nemen met nog vier minuten te gaan in de wedstrijd.

Miami eindigde echter met een 15-6 streak om met de overwinning te ontsnappen.

Gilgeous-Alexander leidde de Thunder met 27 punten.

Herro nam het over om het tweede kwartaal te beginnen, sloeg een driepunter in de eerste 2:18 en scoorde de eerste 11 punten van het kwartaal.

Op de 2e helft van de tweede werd de voorsprong van de Heat uitgebreid naar 21.

Miami maakte negen driepunters in het tweede kwartaal en had er zestien tijdens de rust – een franchiserecord voor driepunters tijdens de rust voor de Heat en het hoogste aantal dat de Thunder ooit toestond tijdens de rust.

Herro scoorde 14 van zijn punten in het tweede kwart.

Oklahoma City sloot de eerste helft af met een run van 12-3 in de laatste 3:13 om de achterstand terug te brengen tot 12 tijdens de rust.

The Thunder hield het momentum gaande na de pauze en scoorde de eerste 10 punten van de derde inning om de voorsprong van Miami terug te brengen tot twee, 64-62.

The Heat ging slechts 1-van-12 tijdens Oklahoma City’s 22-3 run om weer in de wedstrijd te komen.

Miami was slechts 2-van-9 van binnen de boog in het derde kwartaal.