Mon. Dec 4th, 2023


Mikaela Mayer zal opschuiven naar lichtgewicht en proberen een schot op Katie Taylor te forceren als verplichte uitdager.

De Amerikaanse Mayer was verenigd wereldkampioen super vedergewicht en verloor een split decision van Alycia Baumgardner in haar laatste gevecht, een resultaat dat ze nog steeds betwist.

Mayer zal boksen op 15 april, wanneer ze het zal opnemen tegen Christina Linardatou van 135 pond.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Hoogtepunten van de confrontatie tussen Alycia Baumgardner en Mikaela Mayer in de strijd om de eenwording van de super vedergewicht wereldtitel.

“Ik wilde op geen enkele manier een stap terug doen, dus vertelde ik mijn team dat ik het tegen een topmededinger wilde opnemen en ik denk dat het leuk is om tegen iemand als Linardatou te spelen, die Baumgardner versloeg”, vertelde Mayer. lucht sporten.

“Zij is een van de belangrijkste kandidaten. Ze verloor alleen van Delfine Person en Katie Taylor.

“Ik heb een goede bokser nodig om me te motiveren en een uitdaging te zijn.”

Mayer staat al hoog aangeschreven. Ze is de nr. 1 lichtgewicht mededinger van de WBO en met Linardatou op nr. 3 hoopt Mayer dat de winnaar uiteindelijk zal worden opgeroepen als een verplichte uitdager voor de WBO-wereldtitel, een van de titels die in handen is van de onbetwiste kampioen Taylor.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Caroline Dubois mikt op een toekomstig gevecht met Mikaela Mayer.

“Dit is de manier om het verplicht te stellen”, zei Mayer. “Dit is wat ik wil voor mijn carrière. Ik wil swingend uitgaan, de best mogelijke vechters uitdagen en de grootste shows neerzetten.

“Dat was mijn plan. Met een gewicht van 135 pond was mijn doel om achter de kampioen aan te gaan. In welke divisie ik ook zit, het doel is om op zoek te gaan naar de kampioen. Ik ben erg opgewonden dat het winnen van dit gevecht me weer in de positie van een wereldtitel zal brengen.

“Het laat alleen maar zien hoe goed vrouwenboksen aan het worden is. Ik heb altijd gezegd dat een verlies je carrière niet mag bepalen. Zolang je jezelf uitdaagt tegen hoogwaardige tegenstanders en spannende gevechten hebt, maakt het niet uit.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Een teleurgestelde Mikaela Mayer zegt dat ze er vast van overtuigd is dat ze haar gevecht tegen Alycia Baumgardner heeft gewonnen, ondanks een split decision verlies, en dringt erop aan dat ze een herkansing of een gevecht tegen Katie Taylor zou willen.

“Ik heb het gevoel dat ik dat bewijs als ik terugkom en een topconcurrent als Linardatou uitdaag. Ik ga haar verslaan, ik ga weer wereldkampioen worden.”

Niet dat Mayer verwacht dat Linardatou een directe wedstrijd wordt.

“Ik weet dat ik kracht heb en dat wil ik laten zien, want ik ben al een tijdje niet gestopt”, zei ze. ‘Ik probeer haar pijn te doen.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Alycia Baumgardner zei op de persconferentie na het gevecht dat Mikaela Mayer geen herkansing verdient, ondanks hun grote rivaliteit.

‘Ik wil haar pijn doen. Omdat iemand zoals zij blijft komen, blijft komen. Als je haar geen pijn doet, blijft ze komen.

“Ze stelt zich voor. Ik zal tegen haar moeten vechten, maar zoals ik al zei, als ze mijn stoten of mijn kracht niet respecteert, zal ze blijven komen en proberen me te overmeesteren.

Mayer voegde eraan toe: “Ik moet dit gevecht absoluut winnen, ongeacht hoe ik het win. Ik zou er geweldig uit willen zien en de wereld echt willen laten zien dat ik nog steeds de beste ben, want zo voel ik me en laat ik het deze keer allemaal los. “Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover