Mon. Jul 22nd, 2024


Megan Thee Stallion besprak de oplossing van haar juridische strijd met Tory Lanez, die haar in 2020 meerdere keren neerschoot, in een artikel dat werd verteld op zij. “Ik wil mezelf geen slachtoffer noemen”, begint ze het artikel. “Als ik terugdenk aan de afgelopen drie jaar, zie ik mezelf als een overlever, omdat ik echt het onvoorstelbare heb overleefd. Ik overleefde niet alleen dat ik werd neergeschoten door iemand die ik vertrouwde en die ik als een goede vriend beschouwde, maar ik overwon ook de publieke vernedering dat mijn naam en reputatie door die persoon door het slijk werden gesleept zodat de hele wereld het kon zien.

Gedurende het hele stuk zinspeelt ze op pogingen om haar in diskrediet te brengen, waaronder ‘complottheorieën die [she] werd nooit neergeschoten’ en ‘valse verhalen die [her] ex beste vriend neergeschoten [her].” (De advocaat van Tory Lanez, George Mgdesyan, suggereerde tijdens de slotargumenten van het proces dat Megans voormalige vriend Kelsey Harris de Houston-rapper had neergeschoten.) Het veroordeling, schrijft ze, was “meer dan alleen een rechtvaardiging…. Het was een overwinning voor elke vrouw die ooit is beschaamd, ontslagen en beschuldigd van een gewelddadige misdaad die tegen hen is gepleegd.”

Ze schrijft dat ze nog steeds bang is voor de gebeurtenis, maar door dagboeken, gebeden en vriendschappen heeft ze “een gelukkiger plek” bereikt.

Ze voegt eraan toe: “Mijn doel is dat deze woorden dienen als de laatste keer dat ik iets over deze zaak in de pers zal bespreken. Ik begrijp de publieke intrige, maar omwille van mijn geestelijke gezondheid ben ik niet van plan om de meest traumatische ervaring van mijn leven steeds opnieuw te beleven. Ik kies ervoor om het verhaal te veranderen, omdat ik meer ben dan alleen mijn trauma.”

Lanez werd schuldig bevonden aan aanklachten wegens mishandeling met een halfautomatisch wapen, het bezit van een verborgen wapen in een voertuig en het nalatig afvuren van een vuurwapen. Hij riskeert meer dan 20 jaar gevangenisstraf, maar zijn straf is herhaaldelijk uitgesteld terwijl zijn advocaten verschillende juridische manoeuvres proberen om een ​​nieuw proces veilig te stellen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover