Fri. Sep 22nd, 2023


Geruchten begonnen eind januari te circuleren megadeth Het is Marty Friedman zou elkaar op 27 februari voor het eerst in 23 jaar ontmoeten in de Nippon Budokan in Tokio. Dan megadeth kondigde plotseling aan dat ze het concert van Nippon Budokan live online zouden streamen, wat de geruchten min of meer bevestigde zonder ze daadwerkelijk te bevestigen.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Nu megadeth een verklaring afgegeven waarin wordt bevestigd dat ze elkaar zullen ontmoeten Friedman tijdens de show van 27 februari. megadethde stelling is als volgt:

“Voor het eerst in meer dan 23 jaar, megadeth alumni Marty Friedman zal Megadeth op het podium vergezellen als speciale gast voor onze unieke wereldwijde livestream vanuit de legendarische Budokan Arena in Tokio, Japan op 27 februari!

“‘marty en ik ben al meer dan 23 jaar vrienden, sinds we voor het laatst samen speelden. Toch luister ik elke avond naar zijn muziek en hij behoort nog steeds tot de beste gitaristen die ik ooit heb gehoord. Dit is een geweldig cadeau voor zowel de fans als voor mij. Eerlijk gezegd kan ik in slaap vallen als ik ernaar luister. kiko Het is marty samen spelen!’ [said] Dave Mustaine.

“Koop je tickets voor dit wereldwijde livestream-evenement [here].”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Friedman toegetreden megadeth in 1990 en speelde met de band tot 2000, waarbij hij op elke plaat speelde rust in vrede Het is Risico. Friedman sindsdien heeft hij een zeer succesvolle solo-musical- en acteercarrière gehad in Japan.

megadeth zanger Dave Mustaine legde in een interview uit 2022 uit dat het breekpunt voor Friedman in de band zat de solo van “Breadline” erin Risico.

“Ik heb altijd geloofd dat we de gitarist de kans moeten geven om een ​​solo te doen die volgens hem geschikt is voor het nummer”, zei hij. mustaine. “Als iemand iets speelt dat niet past bij de rol, kan ik wat suggesties doen. Als het nog niet gebeurt, kan ik zeggen: ‘Oké, dit is wat ik wil dat je hier interpreteert.’ Als een aanwijzing niet helemaal werkt, doe ik de rol zelf. Dat is wat er gebeurde [on] ‘Broodlijn’. EN Marty Friedman geef de solo op ‘Breadline’ op.”

“Ik zei [to management], ‘Nou, je hebt drie opties. Of demp je de solo helemaal, heb marty ga terug en doe het opnieuw, of ik doe het.’ En dus zei ik: ‘Als ik dit doe, kun je het hem maar beter vertellen.’ Nou, ik heb het opnieuw gedaan en niemand zei het marty. Dus we waren daar aan het luisteren naar het voltooide album en de solo begon. Het is mijn grond, nee marty‘s… Ik keek naar hem op terwijl de tranen over zijn wangen stroomden en ik wist meteen dat niemand het hem had verteld. Ik wist dat het waarschijnlijk het einde zou zijn van Marty Friedman.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By admin