Thu. Sep 21st, 2023


Groeten uit de buitenwijken van Chicago! Het is leuk en een beetje onwerkelijk om de enige te zijn schrijven dit bericht, zoals gewoonlijk Achter de schermen helpen om het in elkaar te zetten. Dit is slechts een van mijn vele taken als redacteur en social media manager bij MMD. Hoe dan ook, ik ben blij dat ik vandaag Anne kan vervangen na de drukte van de leeswijzer voor de zomer. Bedankt dat je me vandaag mijn aanbod hebt gepresenteerd!

Wat ga jij doen dit weekend? Ik kijk ernaar uit om mijn “halve” vriend te zien, zo genoemd omdat we anderhalf uur verderop wonen en elkaar maandelijks ontmoeten op een plek die halverwege tussen ons tweeën is. We kennen elkaar sinds de middelbare school en zijn erin geslaagd contact te houden terwijl we in andere staten woonden. Het kost extra moeite om deze ontmoetingen tot stand te brengen, maar het is een genoegen om weer in Illinois te wonen.

Ik moet er een afmaken bibliotheek boek dat moet en ik zit midden in wat lezingen van vrienden. Ook moet ik nog wat boekrecensies afmaken; Ik ben al meer dan een maand bezig met een gecompliceerde! Tijd om dit af te ronden en verder te gaan.

Waar dit weekend je ook brengt, ik hoop dat het je de rust, ontspanning en verbinding geeft die je nodig hebt. In de tussentijd hoop ik dat deze verzameling interessante lectuur en favoriete dingen je zal helpen om in die weekendstemming te komen.

Mijn favoriete webvondsten:

Abraham Verghese op het whiteboard: de iteraties en complicaties. (Oprah dagelijks) Ik kan niet wachten om je nieuwe boek te lezen.

Parateksten, deel één: een boek beoordelen aan de hand van de achteromslag. (Sluit leesroman) Een paar jaar geleden schreef mijn vriendin Charlotte een briljante driedelige serie over parateksten, waar ik regelmatig aan denk.

Lost Illusions: het onvertelde verhaal van de giftige cultuur van de hitshow. (ijdelheid beurs) Ik was een grote fan van Kwijt maar lange tijd vermoedde ik dat Harold Perrineau ongelijk had. Dit is helaas slechts het topje van de ijsberg van wat er achter de schermen gebeurde.

Aangezien ik hier een inwonende romantiekliefhebber ben, zijn hier enkele van mijn recente vijfsterrenromans: troon in het donker (Villains and Virtues #1) door AK Caggiano (fantasieroman; kuis, maar het volgende boek komt zeker uit), Gedode messen (Kinsmen #3) van Ilona Andrews (sci-fi roman; open deur; doet het goed op zichzelf) en Zeven keer falen door Kris Ripper (hedendaagse romantiek; open deur).

Dave Matthews’ gids voor leven en sterven. (Hoofdkwartier) Dit profiel bracht me terug naar die zomermiddagen die rondreden in de cabriolet van mijn vriend Brandon terwijl we allemaal uit volle borst DMB zongen.

Ik heb de afgelopen week een paar verschillende eerbetoon aan Tina Turner gelezen en gehoord. Deze aflevering van It’s been a minute with Brittany Luse het was mijn favoriet.

Verdrinken in Dupes. (De snede) Toen ik dit las, vroeg ik me af of de auteur luisterde naar mijn recente Voxer-gesprekken met Anne! Modemerken halen onvermijdelijk inspiratie uit elkaar – denk na De duivel draagt ​​Prada– maar de misleidende cultuur kan ook een les zijn om te krijgen waar je voor betaalt.

Ik wil geen TMI zijn, maar laten we zeggen dat de perimenopauze grote schade aanrichtte aan mijn menstruatie. Een paar maanden geleden besloot ik te beginnen periode ondergoed van een bedrijf met de toepasselijke naam Period, zodat ik zekerder kon zijn. SPEL. VERANDEREN. Ik ben een voorliefde voor de sportieve combinaties van stretch en microvezel!

Gerelateerd: Ik heb geduwd Bloeden: mythes en vrouwenhaat doorbreken bij de behandeling van endometriose op al mijn vrienden, of ze nu endo hebben of niet.

Rehabilitatie van een plantage in North Carolina. (tuin en geweer) Wat een opmerkelijke inspanning! Ik duim voor Catawba Trail Farm.

Mijn eerste What Should I Read Next-optredens, ruim voordat ik bij het team kwam: Aflevering 9: De realiteit van boekenwurmproblemen Het is Aflevering 137: Bibliotherapie voor de moeilijkste tijden.

De ‘Top Chef’ Oral History: “Hoe ontspoort dit op de eerste dag?” (De Hollywood-reporter) Ik kijk tegenwoordig zelden tv, maar ik hou nog steeds zo veel van deze show.

Mis deze MMD-berichten niet:

20 favoriete LGBTQ+ romans en memoires. Grijp een van Annes favoriete LGBTQ+-romans en -memorabilia tijdens Pride Month en het hele jaar door!

3 ongebruikelijke favorieten voor barbecueën in de zomer. De grillrecepten waar de familie van Anne dol op is, zijn een beetje ongewoon…

15 Backlist Summer Reading Guide-favorieten die nog beter zijn op audio. U kunt het hele jaar door naar audioboeken luisteren, maar de zomer is een bijzonder goede tijd, of u nu aan het tuinieren bent, bij het zwembad zit of op een roadtrip bent.

Noteer in uw agenda:

  • 13 juni: WSIRN Ask Us Anything livestream: Sluit je aan bij Patreon voor onze eerste AUA van 2023! Als je nog nooit bij een van onze AUA’s bent geweest, dit zijn leuke, ongedwongen en soms heerlijk onvoorspelbare gesprekken gericht op het enige dat we willen alle gemeen hebben: boeken!

Fijn weekend!

Leigh Kramer is de social media-editor en -manager hier bij MMD. Haar favoriete genres zijn romantiek, fantasie en YA. Je kunt Leigh vinden op Instagram @leighkramer.

Source by rezal

By admin