Thu. Sep 21st, 2023


trommelaar Esben Willems in monoheersynthesizer-speler Marcus Lilja in oogmonden multi-instrumentalist Geoff Mann in hier ligt de man samen voor een space jam onder de naam Willems Lilja Mann. Bekijk “Transatlanic Explorations” hierboven met een mix en master bij Studio Berserk by willems – is fantastisch en ik hoop dat dit trio besluit om meer te doen!

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Deze plotselinge geïmproviseerde samenwerking komt voort uit een ongelooflijk fragment van een pulserende modulaire synth-soundscape gecreëerd door Marcus Liljade briljante geest die permanent in een kamer in mijn studio woont’, zei willems in een reactie aan De Obelisk. “Ik kreeg meteen inspiratie, ik vroeg of ik wat drums kon toevoegen, en later vroeg ik het Geoff Mann als hij er wat van zijn magie aan zou willen toevoegen. En plotseling hadden we blijkbaar een klein stukje ontspannen groove. Ik hou van onverwachte creaties zoals deze, het is hart- en hersenbrandstof.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By admin