Sat. Jun 3rd, 2023


Kiefer Sutherland is net zo verrast als iedereen dat de vampierklassieker The Lost Boys uit 1987 in de loop der jaren zo’n enorme schare fans heeft gekregen.

Je zult nooit ouder worden en je zult nooit doodgaan, maar je moet eten! En het publiek de verloren jongens heeft altijd honger en blijkt meer dan drie decennia later een loyale fanbase te zijn, iets dat zelfs ster Kiefer Sutherland verbaast, die de belangrijkste vampier David Powers speelde.

over het succes van de verloren jongens na vrijlating vertelde Kiefer Sutherland aan The Hollywood Reporter, “Het was onverwacht. Ik had dit nog niet lang genoeg gedaan [when I made it]” zei hij, verwijzend naar zijn korte carrière tot dan toe, inclusief de jongen uit de baai Het is blijf aan mijn zijde. “Ik had geen idee Verloren jongens het zou het succes worden dat het was. Ik wist niet dat het een tijdperk in de cinema zou vertegenwoordigen. de verloren jongens het leverde uiteindelijk $ 32,2 miljoen op met een budget van $ 8,5 miljoen.

Maar de box office-nummers zijn niets vergeleken met het volgende de verloren jongens heeft nu iets dat nog steeds indruk maakt op Kiefer Sutherland. “Ik had zeker niet verwacht dat ik kleinkinderen – en in sommige gevallen achterkleinkinderen – zou vinden die zeiden: ‘Mijn vader heeft me deze film laten zien, zou je hem voor me willen signeren?’… Die film, om welke reden dan ook , ging door drie of vier generaties. Dat is iets waar ik erg trots op ben. Je had gewoon niet verwacht dat het zou doen wat het deed en het is nooit gestopt. Je kijkt gewoon terug en zegt: “God, ik had geluk dat ik auditie mocht doen.” Ik had het geluk dat Joel Schumacher me contracteerde.”

Afgelopen jaar, de verloren jongens vierde zijn 35ste verjaardag en ontving hoogtepunten in tal van publicaties. Door de jaren heen is de film gevierd op verschillende congressen en evenementen. Het is niet verrassend dat zijn nalatenschap en schare fans hebben bijgedragen aan het voortbrengen van twee sequels, zij het direct-to-video-exemplaren, om nog maar te zwijgen van een paar stripboeken. Oorspronkelijk zou Kiefer Sutherland verschijnen in een Verloren jongens vervolg niet lang na de release van het origineel, maar dat was niet ver weg. Ander Verloren jongens De film werd aangekondigd in 2021, met Jonathan Entwistle als regisseur.

Wat is je favoriete scène en wie is je favoriete personage de verloren jongens? Deel je herinneringen aan de vampierklassieker in de comments hieronder!

By admin