Thu. Mar 28th, 2024

Kaya-Iloilo kreeg zondag hulp van Stallion-Laguna om zijn voorsprong op Dynamic Herb Cebu in de Philippine Football League (PFL) uit te breiden.

Een 4-0 overwinning op Mendiola FC 1991 in Imus, Cavite stelde Kaya in staat om het verlies van afgelopen weekend tegen Cebu goed te maken voor eigen publiek in Iloilo City.

Cebu speelde met 1-1 gelijk met gastheer Stallion-Laguna in Biñan, Laguna in de andere wedstrijd, waarbij Kaya enkele punten behaalde in de titelrace.

Kaya heeft tot 33 punten, acht voorsprong op de Gentle Giants, die nog twee wedstrijden te gaan hebben.

Azkals Development Team (ADT) versloeg kelderbewoner Maharlika-Manila met 2-1 in het Rizal Memorial Stadium.

ADT werd derde met 18 punten, twee voor Stallion in de twee weken na de herstart van de competitie.

Mendiola heeft nog zes punten, terwijl Maharlika slechts één keer in 13 wedstrijden tot een punt heeft gewonnen.

Daizo Horikoshi breidde zijn voorsprong op het aantal doelpunten uit met zijn 10e en scoorde Kaya’s eerste doelpunt van de eerste helft. Ook Jhan-Jhan Melliza, Arnel Amita en Dylan Nobiraki scoorden na rust. INQ