Sat. Sep 23rd, 2023


Karen Gillan deelt een week in het leven van Nebula met een video achter de schermen van het maken van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Als je wat meer nodig hebt Beschermers van het universum om je het weekend door te helpen, zorgt Karen Gillan voor je. De actrice plaatste een leuke vlog van 25 minuten die een week van Nebula’s leven laat zien op de recente Marvel-filmset. De video laat Karen Gillan zien die het make-upproces van Nebula uitlegt, haar weg baant op de set en de scènes filmt. Als je de film nog niet hebt gezien, zijn er enkele spoilermomenten, dus wees gewaarschuwd.

Ik besloot deze vlog te maken omdat ik eigenlijk mijn iPad op de set van Guardians of the Galaxy Vol. 3 en ik besloten om alle achter de schermen te filmen, en daar had ik moeite mee,”Zei Karen Gillan in de inleiding. “Ik heb niet echt veel dingen achter de schermen bij Marvel gezien, maar ik moet aannemen dat ik zo dicht mogelijk ben gekomen om te laten zien hoe je een van deze films maakt. Ik nam mijn camera van ‘s ochtends vroeg tot’ s avonds laat mee voor meerdere dagen fotograferen. Het had een dag in het leven moeten zijn, maar ik heb er zo van genoten dat het een week werd. Ik hoop dat je geniet van deze preview van hoe het is om je week Nebula te spelen!

Hoewel het altijd mogelijk is dat Nebula terugkeert in toekomstige Marvel-films, zei Karen Gillan dat Voogden van de Galaxy Vol. 3 het is waarschijnlijk het laatste hoofdstuk van haar karakter.

De laatste aflevering van Beschermers van het universum De franchise vindt onze geliefde groep buitenbeentjes die zich vestigen in Knowhere. Maar het duurt niet lang of hun leven wordt op zijn kop gezet door echo’s van het turbulente verleden van Rocket. Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team samenstellen op een gevaarlijke missie om het leven van Rocket te redden – een missie die, als hij niet succesvol wordt voltooid, kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Voogden van de Galaxy Vol. 3 draait nu in de bioscoop, dus bekijk zeker een recensie van onze eigen Chris Bumbray en laat ons ook weten wat je van de film vond.

By admin