Wed. Oct 4th, 2023


Jurgen Klopp zegt dat hij “100% toegewijd” is aan Liverpool te midden van hun huidige dip in vorm en heeft de verantwoordelijkheid onthuld die hij voelt na nederlagen.

The Reds zijn nu vier Premier League-wedstrijden zonder winst, waaronder een 3-0 nederlaag tegen Wolves afgelopen weekend.

Liverpool neemt het op tegen Everton in de Merseyside-derby maandagavond voetbalmet de worstelende Toffees op zoek naar een tweede overwinning op rij onder de nieuwe coach Sean Dyche.

Maar dit is niet de eerste moeilijke periode die Klopp doormaakt in zijn managementcarrière. Hij had het ook moeilijk bij eerdere clubs Mainz en Borussia Dortmund en herhaalde zijn toewijding aan Liverpool.

Op de vraag of mensen soms de moeilijke periodes vergeten die hij eerder had, antwoordde Klopp: “Ik denk dat mensen dat niet doen. Als ik ernaar zou kijken, kwamen de moeilijke periodes altijd aan het einde der tijden. In Mainz hadden we moeilijke momenten.” de hele tijd trouwens.In Dortmund was het aan het begin en aan het einde.

“Ik wil niet en ik kan niet gaan. Ik heb veel verantwoordelijkheid en dat wil ik.

“Het zijn moeilijke tijden en daar hou ik niet van, maar als je op dit moment kunt laten zien dat vooral deze club zo speciaal is omdat we ergens in geloven. Als mensen in mij geloven, dan kunnen we hier samen doorheen komen, want als we vertrekken, zullen we zullen weer geweldige tijden beleven.

“Misschien zijn de moeilijke tijden ook voor mij iets te lang geweest, dus dat maakt het echt moeilijk, maar daar denk ik niet aan. Ik ben hier, 100% toegewijd.

Maandag 13 februari om 19.00 uur

Aanvang 20:00 uur


“Ik heb het al eerder gezegd, als we winnen, heb ik het gevoel dat ik er deel van uitmaak, maar als we verliezen, voel ik me 100% verantwoordelijk. Ik ben altijd zo geweest, dus je kunt je voorstellen hoe groot de verantwoordelijkheid is die ik voel bij We zullen er alles aan doen om hier doorheen te komen en ons weer voor te bereiden op een positieve toekomst.

“We moeten kalm en slim zijn en dingen op het juiste moment doen. Er is een moment waarop ik echt emotioneel word, en dat is nadat we de wedstrijd verloren hebben. Ik ben ook helemaal schoon en kan het werk doen dat ik altijd heb gedaan. gedaan. genoeg ervaren om te weten dat we hier doorheen kunnen komen.’

Klopp: Twee vrije dagen nadat Wolves nodig had

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Liverpool-manager Jurgen Klopp heeft toegegeven dat het ‘logisch’ is om zijn spelers twee dagen niet te zien na de 3-0 nederlaag bij Wolves

Klopp onthulde ook hoe hij Liverpool twee dagen vrij gaf na hun nederlaag bij Wolves, eraan toevoegend dat het nodig was na een ontmoeting op zondag.

Hij zei: “We hadden de wedstrijd tegen Wolverhampton, we kwamen op zondag binnen. We hebben het bekeken, we hebben erover gepraat en toen hebben we ze twee dagen vrij gegeven omdat het een lange tijd is tussen zaterdag en maandag.

“Ik had natuurlijk kunnen zeggen ‘training of herstel op zondag en dan maandag, laten we ervoor gaan’. Het zou helemaal niet hebben geholpen, het zou slecht zijn geweest, het zou blessures en veel problemen hebben veroorzaakt.

“En, om eerlijk te zijn, op zondag, nadat we hadden gepraat, vond ik het 100% logisch als we elkaar twee dagen niet zagen en dat was nuttig. Ik ging op zondag weg in een matige bui en kwam terug in een goed humeur Ik heb eraan gewerkt, er werd veel gebeld, maar ik was in een veel beter humeur.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

GRATIS TE BEKIJKEN: Hoogtepunten van de Premier League-wedstrijd tussen Wolves en Liverpool.

“Je kunt het niet vergeten, maar twee dagen later voelt het anders. Ik zat veel aan de telefoon, ik had veel dingen te doen. Ik had tijd voor een lange wandeling, wat ik al lang niet meer heb gedaan.” Ik ging de ene kant op en besefte dat ik de verkeerde schoenen droeg toen ik daar aankwam.

“Het kalmeert je. Het begint met de emotie direct na de wedstrijd, want ik heb een hekel aan verliezen. Ik weet wat jullie allemaal dachten over wat ik deed op de persconferentie, maar het was echt het laagste niveau van agressie dat ik in me had.. Ik was ongelukkig met veel dingen die gebeurden, maar ik vind het gewoon niet leuk dat je achter de verkeerde mensen aan gaat.

“Neem het van mij aan, prima, maar neem het niet van andere mensen aan. Ze waren in de goede tijden veel invloedrijker dan nu en dat is niet eerlijk.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Liverpool-manager Jurgen Klopp gelooft dat de club kan laten zien hoe speciaal ze zijn als ze proberen terug te komen van de recente slechte vorm in de Merseyside derby

“Dat is het begin van hoe je met de situatie omgaat. Je rijdt naar huis en niemand zegt een woord. Het was een heel slechte dag op kantoor. Dan dalen de emotionele niveaus en kun je weer helder gaan denken.”

Hoewel hij weigerde te onthullen wat er werd gezegd, zei Klopp dat hij hoopte dat het productieve dingen waren en dat Liverpool niet op zoek was naar excuses.

“Ik hoop dat het de juiste dingen waren”, voegde hij eraan toe. “Het is niet de eerste keer in mijn leven dat ik in deze situatie zit, dus dit kan van pas komen. In situaties als deze moeten we 100% duidelijk zijn, ons nergens achter verschuilen, maar ook respectvol zijn.

“We zoeken geen excuses en dat is normaal. Dat hebben we nooit gedaan en dat zullen we ook nooit doen en dat was op zondag.”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover