Thu. Sep 21st, 2023


Jon Hopkins heeft een volledig geremasterde 10th Anniversary Edition uitgebracht van zijn vierde studioalbum, Immuniteit. De vernieuwde LP wordt op 6 oktober uitgebracht op vinyl – inclusief een eerste kleurenpers – via Domino. Tot die tijd kun je de heruitgave hieronder streamen.

De herdenkingsmunt heruitgave van Immuniteit zal nieuw artwork en boekje bevatten. “Immuniteit het is geschreven tussen eind 2010 en begin 2012. Ik heb er alles in gestopt, met grote zorg voor elk element, ‘zei Hopkins in een persbericht. “Die plaat heeft mijn leven veranderd. Ik ging van het spelen van locaties met 500 wedstrijden naar 5.000 wedstrijden in minder dan een jaar. De hele zaak was een wervelwind en heeft me sindsdien de vrijheid gegeven om elke creatieve route te nemen die op mijn pad kwam. Het maken en uitbrengen was een heel bijzondere ervaring.”

Hopkins’ meest recente album, muziek voor psychedelische therapieaangekomen in 2021.

By admin